web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateCine este Larisa Popa, tânăra din Argeș care manageriază restaurantele lui „Pescobar”....

Cine este Larisa Popa, tânăra din Argeș care manageriază restaurantele lui „Pescobar”. Este virală pe internet datorită aparițiilor sumare

- Advertisement -

„Pescobar”, pe numele său real Paul Nicolau, se află în acest moment în mijlocul unui scandal de proporții, asta după ce lanțul său de restaurante „Taverna Racilor” a intrat în vizorul ANPC. Iată cine este Larisa, tânăra care lucrează alături de patronul localului!

Cine este Larisa, tânăra care lucrează alături de „Pescobar” la restaurantele sale

„Pescobar” s-a făcut remarcat pe rețelele sociale, acolo unde își promovează intens lanțul de restaurante „Taverna Racilor”.

Însă, în clipurile sale de promovare apare, în mod recurent, și o anume tânără, pe numele ei Larisa Popa, despre care se spune că ar fi manager la restaurantele lui Paul Nicolau din București, potrivit playtech.ro.

Pe pagina personală de Instagram, Larisa Popa se afișează în ipostaze extrem de senzuale, care reușesc să stârnească imediat imaginația bărbaților. În plus, tânăra de origine din Curtea de Argeș publică fotografii atât de la locația restaurantului din Timișoara, cât și de la cea din Herăstrău.

La un moment dat, s-a zvonit că Larisa Popa și „Pescobar” ar avea o relație, însă celebrul proprietar a explicat că aceasta este doar „o persoană foarte apropiată familiei și businessului”:

„E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și businessului. Larisa lucrează la mine de șapte ani. A crescut cu businessul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant.”, a declarat bărbatul în cadrul unui podcast, citat de sursa menționată mai sus.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments