web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateCe îi gătește cel mai des Gina Pistol lui Smiley: “Când intru...

Ce îi gătește cel mai des Gina Pistol lui Smiley: “Când intru în bucătărie şi am nevoie de puţin ajutor, le dau un telefon”

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul din România. De curând, prezentatoarea de la Antena 1 a oferit un interviu special în care a vorbit despre relația cu iubitul ei, despre fratele său, care este mai mic decât ea cu cinci ani și despre importanța sărbătorilor de iarnă. În timpul declarațiilor, vedeta nu a omis să spună că, atunci când are nevoie de ajutor în bucătărie, apelează la cei mai pricepuți în acest domeniu.

Ce îi gătește cel mai des Gina Pistol iubitului ei, Smiley

Potrivit mărturisirilor făcute de Gina Pistol, ea îi gătește cel mai des lui Smiley pui cu curry după o rețetă indiană

“Am învăţat de la unul dintre concurenţii «Chefi la cuţite» o reţetă indiană de pui cu curry. Este absolut senzaţională, are un gust exotic, dat de combinaţia de mango, curry şi smântână. Garnitura de orez basmati completează perfect preparatul… pur şi simplu nu te mai poţi opri din savurat! De fiecare dată când o gătesc cei din jur îmi spun că îmi iese chiar mai bine ca la restaurant”, a dezvăluit Gina Pistol.

Atunci când este într-un impas în bucătărie, prezentatoarea show-ului culinar de la Antena 1 îi sună pe unul dintre jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu sau Cătălin Scărlătescu.

Eu am învăţat foarte multe secrete culinare de când sunt în preajma chefilor şi, de când prezint «Chefi la cuţite», am început să privesc altfel gastronomia. Am început să îi privesc altfel pe cei care muncesc în acest domeniu, pentru că realizez faptul că un chef bun, care scoate o mâncare impecabilă, are foarte multe calităţi. Datorită chefilor am început să gătesc mai mult, nu doar de nevoie, ci şi din plăcere. Îi răsfăţ mereu pe cei dragi cu o mâncare bună, cu o reţetă aflată de la Florin, Cătălin, Sorin, sau concurenţii care ne trec pragul la «Chefi la cuţite». De multe ori, când intru în bucătărie şi am nevoie de puţin ajutor cu o reţetă, le dau un telefon”, a mai declarat iubita lui Smiley.

Întrebată unde își va petrece noaptea dintre 2019 și 2020, frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a mărturisit: “De Revelion îmi place să petrec timpul alături de cei dragi. Este momentul din an în care iau o pauză şi mă bucur de atmosfera din jur. Este momentul din an în care mă bucur să văd reacţiile când se desfac cadourile puse atent sub brad, căci sunt un om căruia îi place foarte mult să dăruiască. Când mă gândesc la sărbătorile de iarnă, îmi aduc aminte de de mirosul de cozonaci pregătiţi de mama, de portocale, de cum pregăteam bradul împreună sau cum de foarte multe ori, mă trezeam fericită, vedeam că ninge chiar de ziua mea, şi ieşeam fericită la joacă în zăpada aceea albă, pufoasă, care scârţâia sub tălpi. Chiar dacă pe vremea aceea ne lipseau multe lucruri, era o stare magică, de linişte. Şi acum sărbătorile au un loc special în inima mea”.

Gina Pistol, relație specială cu fratele ei

“Fratele meu este cu 5 ani mai mic ca mine. Când părinţii erau plecaţi la serviciu, fiind singuri, acasă, îmi revenea mie responsabilitatea să am grijă de el. Şi pot spune că l-am crescut, dar am şi crescut împreună. Am o relaţie specială cu el şi sper, ca pe viitor, să plecăm amândoi într-un pelerinaj pe El Camino”, a mai spus Gina Pistol în cadrul aceluiași interviu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments