web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateCătălin Gherzan, candidat la funcţia de primar în Piteşti: „Eu pot...

Cătălin Gherzan, candidat la funcţia de primar în Piteşti: „Eu pot să fiu cel care pune cetăţenii şi nevoile lor pe primul plan”

- Advertisement -

Cătălin Gherzan a adus un nou suflu şi un nou discurs în politica din Argeş. Tânărul politician a intrat în cursa pentru funcţia de primar al Piteştiului, urmând să candideze din partea ALDE. Cu un discurs total diferit faţă de ceea ce am foist noi obişnuiţi, Cătălin Gherzan susţine că cel mai important lucru este dialogul cu cetăenii. 

# Pentru început, aş vrea să vă întreb ce v-a motivat să intraţi în viaţa politică?

Politicianul este acea persoană care dacă are bunăcredință și istețime, poate face lucruri importante pentru oameni. Acesta este motivul pentru care am ales să fac politică. Performanțele pe care le-am obținut de-a lungul timpului ca manager, în fiecare activitate pe care am desfășurat-o, m-a făcut să faca această alegere, cu gandul si convingerea că pot face lucruri bune pentru piteșteni.

#Venind pe plan local, de ce aţi ales să candidaţi pentru funcţia de primar în municipiul Piteşti?

Primarul este cel care ține frâiele comunitații. Doar un primar cu suflet mare și profesionalism desăvârșit poate să ducă interesele comunității pe care o păstorește la nivel de datorie supremă. Eu știu că pot asta. Eu pot fi cel care să pun cetățenii și nevoile lor, pe primul plan. Eu pot fi viitorul primar al piteștenilor.

#Ce vă recomandă pentru a ocupa o asemenea funcţie?

Tot ceea ce am spus mai sus mă reprezintă. Am profesionalismul, dorința, caracterul și echipa cu care pot face tot ce trebuie pentru a crește nivelul de viață al piteștenilor. Îmi doresc să am și sprijinul și participarea activă a cetățenilor.

#Care credeţi că ar fi principalele trei probleme ale Piteştiului în acest moment?

Probleme sunt multe. Unele dăinuie de 30 de ani. Am facut un sondaj pentru a afla ce consideră pitestenii că trebuie făcut urgent. Care ar fi prioritățile. Am aflat că principalele trei probleme sunt vreo 20. Pentru fiecare persoană, problema lui este cea mai importantă. De aceea propun ca după ce voi fi ales ca primar, împreună cu marea masă a cetațenilor să stabilim cum putem rezolva problemele tuturor. Să știți că este posibil. Până acum cetățenilor nu li s-a dat ocazia să iși exprime decât în scris, problemele. Și știm bine faptul că cel mai mare noroc era să li se răspundă. Întodeauna negativ sau ambigu, de nu știam dacă este răspunsul la întrebarea noastră sau doar un comentariu legislativ.

#Care ar fi priorităţile primarului Cătălin Gherzan?

Doar un bun primar poate rezolva totul cu eficiență. Singurele priorități sunt piteștenii și Piteștiul. Multe sau puține toate sunt priorități, toate au o rezolvare.

#Domnule Gherzan, Piteştiul este de 30 de ani sub domnie PSD, credeţi că oamenii sunt gata să facă o schimbare în acest sens?

Nu am absolut deloc intenția de a lovi într-un partid sau altul. Cert este faptul că și eu consider că un primar poate candida la maxim doua mandate. Iar cetățenii aleg daca mai merită sprijinul în al doilea mandat dacă primul a fost total nemulțumitor. Și atunci vin și spun, cu cât sta mai mult si nu este  eficient, cu atât ne dorim schimbarea în bine. Întradevăr este timpul unei schimbări. S-a început schimbarea la nivel național anul trecut, putem continua cu forțe înmulțite anul acesta. Ce nu ne face bine, ne face rău (vorba unui mare sportiv în viață). Să facem doar ceea ce ne face bine, atunci.

#Ca o ultimă întrebare, care este mesajul dumnevoastră pentru argeşeni?

Mesajul meu pentru piteșteni este, algeți cea ce vă face bine. Alegeți omul cu care puteți vorbi oricând. Alegeți profesionistul care a dovedit că poate evolua fără a face afaceri pe spinarea statului. Alegeți piteșteanul care s-a nascut, a crescut, simte ca voi și va lupta împreună cu voi pentru o viață mai bună.

Să invingem împreună!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments