web analytics
marți, aprilie 16, 2024
Imagine 3
AcasăPrima paginăBucurie mare în familia Lazăr: Cătălin Lazăr și Alina așteaptă cu nerăbdare...

Bucurie mare în familia Lazăr: Cătălin Lazăr și Alina așteaptă cu nerăbdare sosirea celui de-al treilea copil

Povestea de dragoste dintre Cătălin Lazăr și Alina se transformă într-una care se îmbogățește odată cu venirea celui de-al treilea copil. După ani de relație solidă și doi copilași adorabili, cei doi îndrăgostiți se pregătesc să-și mărească familia cu încă un membru.

După ce au spus “DA” într-un moment magic cu câțiva ani în urmă, Cătălin și Alina au devenit rapid părinții a doi copii fermecători, iar acum se pregătesc pentru o nouă aventură parentală. Alina, pe lângă rolul de mamă dedicată, împarte și pasiunea pentru sănătate și bunăstare, conducând un studio de pilates unde îi învață pe alții exerciții benefice, inclusiv pe gravidute.

Nunta lor, o poveste de dragoste desprinsă din basme, a fost un eveniment de neuitat. Benone Lazăr, un argeșean de succes și fondatorul Lazăr Internațional Company, a fost socru mare într-un cadru spectaculos acum câțiva ani. Alina Titu, alesa inimii fiului său, strălucea într-o rochie tip sirenă și un voal lung, iar ceremonia s-a desfășurat pe stadionul din Curtea de Argeș, într-un cort de lux.

Cu peste 1000 de invitați și o atmosferă plină de bucurie, nunta a devenit un eveniment iconic în Argeș. Distracția și muzica au fost asigurate de artiști de renume, cum ar fi Marele Nicolae Botgors, alături de Orchestra “Lăutarii” din Chișinău, Niculina Stoican, Cornelia Catanga și Alin Oprea de la Talisman.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments