web analytics

Bogdan Stancu se respectă! „Motanul” surprins la volanul unui bolid de peste 100.000 de euro

Bogdan Stancu a profitat de pauza competițională din Turcia, pricinuită de meciurile internaționale, și a dat o fugă în România, unde îl aștepta soția și cei doi copii ai săi. Zilele acestea, profitând și de vremea însorită, chiar dacă nu prea călduroasă, Bogdan Stancu i-a îmbrăcat bine pe cei mici și i-a scos la o plimbare în parc. Bineînțeles, nu a lipsit și soția din peisaj.

Cei patru au luat la pas aleile parcului și s-au bucurat de liniște și de peisaj. Mezinul familiei – băiatul – a preferat să-l țină de mână pe tati, în timp ce sora sa mai mare a refuzat să fie ținută de mână, dar a fost permanent în jurul mamei sale.

Bogdan Stancu, ca orice fotbalist bun, care a strâns o brumă de bani în cariera sa, conduce o mașină pe măsură. „Motanul” și familia sa au sosit la bordul unui Mercedes-Benz AMG GT 63s, al cărui preț actual sare lejer de 100.000 de euro.

Bogdan Stancu a refuzat FCSB pentru liga a 2-a din Turcia

În momentul de față, Bogdan Stancu evoluează în liga a doua din Turcia, la Eyupspor. O formație nou-promovată, dar care se află pe locul trei în clasament, după opt runde, și pare decisă să-și continue lupta pentru un loc de promovare în Super Lig.

Bogdan Stancu a fost bifat 7 din cele 8 meciuri ale echipei sale și a marcat două goluri. Fotbalistul român este cel mai scump din lot, chiar dacă are 34 de ani. Echipa este formată din nume nu foarte cunoscute. Poate cei mai reprezentativi sunt bosniacul Zvonimir Kozulj, fost elev al lui Marius Șumudică la Gaziantep sau Teddy Mezegue, un fundaș ttrecut pe la Dinamo București în urmă cu trei sezoane.

Înainte de a semna cu Eyupspor, Bogdan Stancu s-a aflat în discuții cu patronul celro de la FCSB, Gigi Becali. Omul de afaceri l-a dorit foarte mult pe atacant și era dispus să-i ofere cel mai mare salariu din echipă – 30.000 de euro. Cu toate aceste, Bogdan Stancu a primit o ofertă mai mare e Eyup și a semnat cu aceștia.

Bogdan Stancu mai evoluase la FCSB între 2008 și 2011. În acel an, 2011, Stancu a fost vândut la Galatasaray pentru 5 milioane de euro.

În momentul de față, Bogdan Stancu este retras de la echipa națională a României. Decizia a luat-o în urmă cu trei ani, din cauza numeroaselor critici primite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *