web analytics

Bianca Elena Călian – de la titlul de Miss România la destinațiile exotice ale lumii

Bianca Elena Călian este o tânără frumoasă care a câștigat inimile publicului românesc prin titlul de Miss România și de Miss Bikini România, dar și prin prezenta sa elegantă și rafinată, atât în activitățile publice, cât și în cele private. Tânăra a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Pitești, unde a reușit să îmbine studiile cu pasiunea sa pentru lumea modei și a frumuseții.

Între timp, Bianca a câștigat numeroase titluri de miss în România și a reușit să cucerească și publicul din afara țării prin frumusețea sa naturală și trupul său perfect sculptat. Chiar și în timpul vacanțelor, tânăra alege destinații interesante și rafinate, fie că este vorba despre Budapesta sau despre Monaco – destinatia preferata a milionarilor lumii.

Recent, Bianca a postat pe conturile sale de socializare poze sexy din Monaco, atrăgând atenția admiratorilor săi din întreaga lume. În imagini, ea poartă rochii rafinate și accesorii prețioase, care o pun în valoare, iar pe fundal, priveliștea magnifică a Mării Mediterane își face singură reclamă.

Bianca Elena deține un titlu internațional

Realizare mare anul trecut pentru piteșteanca Bianca Elena Călian, câștigătoarea Miss Globe România. Concursul international de frumusețe The Miss Globe a avut  loc în perioada 1-15 octombrie, în Albania. Una dintre cele 61 de concurente a fost și o româncă din Pitești: Bianca Elena Călian. În trecut, tânăra a câștigat și titlul de Miss Bikini România. Bianca Elena Călian a absolvit anul trecut Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Pitești. In Albania, Bianca a reușit să câștige și un titlu international, Bianca fiind declarată The Miss Globe Social Media Influencer! În urmă cu o perioadă de timp, Bianca a fost prezentă și în juriu la Miss Germania, unde tânăra a ales reprezentante ale Germaniei la mai multe concursuri de frumusețe. Alături de alte modele, Bianca a călătorit special pentru acest concurs, semn că rezultatele câștigate de aceasta peste hotare își spun cuvântul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect sau despre orice alt subiect este rugat să ne scrie la cancanargesean@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *