web analytics

BIANCA ALEXANDRA – BOMBA SEXY DIN PITEȘTI A INTRAT ÎN ,,NEAMUL EREMIA!” ȘI-A FĂCUT ONLY FANS ȘI L-A CUCERIT DEFINITIV PE FRATELE CELEBREI ALINA EREMIA!

Bianca Alexandra, o piteșteanca din ce in ce mai cunoscută în lumea bună a Bucureștiului și nu numai, a fost surprinsă de curând în prezența unui tânăr celebru, Mircea Eremia, fratele cunoscutei artiste Alina Eremia. Cei doi pare că și-au oficializat relația, postând deja poze de cuplu. Tinerii au postat mai multe poze împreună pe retelele de socializare și chiar petrecut cateva zile împreuna la munte! Să fie vorba despre o relație foarte serioasă? Așa pare, ținând cont că Bianca nu a ezitat să posteze poze alături de cei doi frați foarte cunoscuți, poză redistribuită de Alina Eremia, semn că tânăra artistă este de acord cu relația fratelui ei cu frumoasa argeșeancă. Ce va urma? Vom vedea! Cert este că Bianca este mereu în prezența unor oameni celebri în tara noastră. De curând a petrecut cu Adrian Cristea si parcă, dorind sa ii cale pe urme unei alte Bianca, mult mai celebră decât ea, a plecat la un momentdat si intr-o vacanța alături de Cătălin Botezatu și Anamaria Prodan. Tânăra a fost plecată într-o vacanță în Abu Dhabi într-un grup mai mare, grup din care fac parte și cele două vedete. Bianca este o cunoscuta a orașului nostru, in special pentru trupul sexy pe care îl are și pentru pozele incendiare pe care le posteaza pe retelele de socializare. Dornica de afirmare, Bianca este super activa pe rețelele de socializare și pare că ușor, ușor se apropie de vedetele României. Mai nou, Bianca și-a făcut și un cont de Only Fans, unde tânăra postează poze super sexy, declarându-se o fană a pozelor în lenjerie intimă.

Bianca e o bombă sexy în costum de baie!

Blondina noastră arată demențial și nu o spunem numai noi, ci și imaginile de pe Instagram care vorbesc de la sine. Cu un trup de invidiat, Bianca nu are nicio problemă să se afișeze în cele mai sexy ținute, iar în costume de baie este o adevărată zeiță. Bianca are, pe contul ei de Instagram, aproape 28.000 de urmăritori.

Ii foarte mult ieșirile in oraș, căci a vizitat, de-a lungul timpului, numeroase restaurante celebre din Bucuresti.

Bianca arată demențial în costum de baie, așa că nu este de mirare că toată vara le-a purtat pe cele mai sexy dintre ele.

„HOT / woman of my dreams / ❤️❤️❤️❤️❤️ /“, sunt câteva dintre comentariile pe care i le lasă internauții focoasei Bianca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect sau despre orice alt subiect este rugat să ne scrie la cancanargesean@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *