web analytics

Bărbat de 56 de ani, agresor sexual!

Poliţiştii doljeni au explicat că suspectul a fost identificat la scurt timp după comiterea faptelor. Este vorba de un bărbat de 56 de ani, din comuna Bărăşti, Olt.

„În seara zilei de 17 august, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 60 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Lămâiţei, un bărbat pe care nu-l cunoaşte ar fi atins-o în zonele intime şi ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în faţa ei. În baza semnalmentelor oferite de femeie şi a cercetărilor efectuate, în noaptea de 17/18 august, poliţiştii au identificat un bărbat de 56 de ani, din comuna Bărăşti, judeţul Olt, bănuit de comiterea faptei”, au precizat poliţiştii doljeni.

Suspectul a fost dus la audieri, după care a fost reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat de comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

Vineri, inculpatul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea bărbatului de 56 de ani.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova de luare a măsurii preventive a arestului preventiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului D.I., pe durată de 30 de zile, începând cu data de 18.08.2023 până la data de 16.09.2023 inclusiv”, a dispus instanţa.

Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă şi a fost contestată de bărbatul arestat.

oi, pe 17 august, Judecătoria Craiova a condamnat la un an şi şase luni de închisoare un bărbat de 36 de ani. A fost acuzat de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a atins în zona intimă o tânără de 23 de ani. Incidentul a avut loc pe 5 martie, pe strada Bariera Vâlcii din Craiova. Instanţa a dispus revocarea suspendării unei pedepse de un an şi patru luni de închisoare, primită de inculpat pe 1 martie, cu câteva zile înainte de incidentul de pe strada Bariera Vâlcii.

În acest dosar, bărbatul a fost acuzat de comiterea a două infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri. După contopierea pedepselor, craioveanul a fost condmanat la doi ani şi zece luni de închisoare cu executare.

Din pedeapsă se scade perioada durata petrecută de inculpat în arest (6 martie – 17 august 2023). În final, judecătorii au dispus menţinerea măsurii arestării preventive. Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel de inculpat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *