web analytics

Bărbat de 43 de ani, și-a UCIS TATĂL cu un TOPOR!

Tribunalul Dolj a dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat de 43 de ani, din comuna Desa, acuzat de loviri cauzatoare de moarte. Potrivit oamenilor legii, în urma unei altercaţii, suspectul şi-a lovit tatăl cu un topor. Victima a decedat la spital, pe 2 iunie, în urma leziunilor suferite.

Poliţiştii au precizat că bărbatul şi-a agresat tatăl în cursul zilei de 1 iunie, la domiciliul lor din comuna Desa.

„În seara zilei de 1 iunie, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizați de o femeie din comuna Desa cu privire la faptul că soțul său, în vârstă de 66 de ani. ar fi fost agresat fizic de fiul acestora, de 43 de ani. La fața locului s-a deplasat de urgență o patrulă din cadrul Secției care a stabilit că între cei doi a izbucnit un conflict spontan în urma căruia bărbatul de 43 de ani l-ar fi lovit pe tatăl său cu un obiect contondent în zona picioarelor”, au explicat oamenii legii.

Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. A decedat în dimineața zilei de 2 iunie, în urma leziunilor suferite.

Cercetările au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În baza probatoriului administrat, pe 2 iunie, bărbatul de 43 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie. Pe 3 iunie, inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, Mandatul de arestare a fost emis de judecătorii de la Tribunalul Dolj. Pe 9 august, instanţa a dispus menţinerea arestului preventiv faţă de inculpat.

Acesta din urmă a fost deferit justiţiei la sfârşitul lunii iunie. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Dolj.

Potrivit legii, pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte pedeapsa este închisoarea de la 6 la 12 ani.  Dacă fapta este săvârşită asupra unui membru de familie, maximul pedepsei se majorează cu o pătrime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *