web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateArgeș: Mascații au spart o petrecere! S-a lăsat cu amenzi și testări...

Argeș: Mascații au spart o petrecere! S-a lăsat cu amenzi și testări antidrog!

În noaptea de 18 spre 19 noiembrie a.c., în intervalul orar 23:30-03:30, polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Investigarea Criminalitățiii Economice, Biroului Rutier Pitești, Serviciului Ordine Publică, precum și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, au acționat, împreună cu reprezentanții I.S.U. Argeș, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale ce aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale, a patrimoniului public și privat, precum și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, la un eveniment public, organizat într-un local de pe DN 65B.
În cadrul activităților, au fost legitimate 51 de persoane, asupra cărora au fost efectuate controale corporale sumare, în vederea identificării de obiecte sau substanțe interzise la deținere.
De asemenea, au fost verificate în trafic 39 de autoturisme, ai căror conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest.
Societatea comercială organizatoare a fost verificată cu privire la asigurarea normelor specifice de organizare a pazei, fiind stabilit termen de prezentare a întregii documentații, în vederea luării măsurilor legale.
În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, după cum urmează:

  • au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991, pentru consum de băuturi alcoolice, de către minori, și o sancțiune contravențională, conform Legii 61/1991, pentru comercializarea băuturilor alcoolice către minori;
  • a fost aplicată o sancțiune contravenționale, conform Legii 61/1991 pentru adresarea de injurii;
  • a fost aplicată o sancțiune contravenționale, conform Legii 61/1991, pentru nesupravegherea minorilor;
    De asemenea, au fost verificate cele două societăți comerciale organizatoare, cu privire la fiscalizarea serviciilor oferite, ocazie cu care nu au fost constatate nereguli.
    Totodată, polițiștii au desfășurat activități de informare cu caracter preventiv, cu scopul prevenirii victimizării minorilor.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments