web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateApel umanitar! O MĂMICĂ din Piteşti are nevoie de noi ca să...

Apel umanitar! O MĂMICĂ din Piteşti are nevoie de noi ca să trăiască! VIAŢĂ pentru Mari

- Advertisement -

O tânără mămică din Argeş duce o luptă grea cu o boală cumplită. Aceasta a fost diagnosticată cu o boală teribilă, iar acum rudele, prietenii şi familia încearcă să găsească orice soluţie pentru a salva viaţa tinerei.

„N-am întâlnit un asemenea caz în toată cariera mea ”, asta a spus domnul Doctor Adrian Bartoș specialist în chirurgia cancerului de pancreas, stomac, ficat,colon și procedura HIPEC .

Din nefericire situația devine mult mai grea pentru Maricica, după multe sedinte de chimioterapie HIPEC , după o serie de intervenții asupra tumorii , doctorii se retrag. Boala este mult prea avansată și am încercat sa luăm legătura cu spitale din Turcia care nu ne dau șanse deloc pentru intervenția chirurgicala, am făcut tot posibilul sa găsim un spital și în Italia dar medicii de acolo refuză sa opereze această tumoare spunând ca sunt șanse minime , În acest moment Maricica este îngrijită în regim de internare la spitalul din Cluj , se încearcă stabilizarea ei pentru un nou set de analize, sub supravegherea domnului doctor Adrian Bartoș care face tot posibilul sa găsească o soluție pentru Maricica , drumul va fi în continuare foarte greu de dus și doar cu ajutorul vostru vom putea continua îngrijirea ei in regim de internare , stiu ca sunt foarte mulți oamenii cu inimă mare care au fost alaturi de Maricica în tot acest timp si va mulțumim enorm de mult , pentru ea contează fiecare susținere , fiecare gând bun , fiecare rugaciune

TITULAR NEDELEA MARICICA

RO87 RZBR 0000060023855977″, este mesajul transmis de familia tinerei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments