web analytics

Andreea Vişoiu, soţia omului de afaceri Vali Vişoiu, a adoptatdieta cunoscutei Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez a acceptat în urmă cu ceva timp provocarea „Fără carbohidrati si fără zahăr”, ceea ce presupune ca timp de minim 10 zile să nu consume alimente ce con in carbohidrați sau zahăr si la scurt timp dieta acesteia a câştigat tot mai multă popularitate, din ce în ce mai multe persoane passionate de un stil de viaţă sănătos şi un corp perfect alegând această dietă.

  • Şi Andreea Vişoiu a ales acest stil de viaţă, deşi, trebuie să recunoaştem, tânăra oricum arăta perfect! Imbracată după ultima moda, postări pline de stil dând dovadă de mult bun gust, în rochiţe şi pantofi de la cei mai mari designeri ai lumii si locaţii spectaculoase. Asa arată viaţa ei! E greu să ţi pasul cu Andreea Visoiu… aproape imposibil! O dată cu venirea primăverii, tânăra a ales să îşi petreacă mult mai mult timp România şi să se preocupe de sănătate, fiind din ce în ce mai prezentă în sala de fitness şi adoptând o dietă foarte dificilă! Este frumoasă, împlinită din toate punctele de vedere, pasionată debucătărie, cu o familie numeroasă şi mereu în pas cu moda.
  • Îşi trăieşte viaţa din plin, numai în ultima perioadă bifând o serie de locaţii spectaculoase precum Los Angeles, Sicilia,Turcia, Mykonos, Londra, Portugalia iar dupa s-a aflat intr-una din locatiile preferate ale milionarilor din intreaga planeta, Monaco. Trecerea dintre ani a ales să şi-o petreacă în Sri Lanka şi nu a uitat să împărtăşească şi cu prietenii de pe reţelel de socializare peisajele minunate pe care le-a întâlnit acolo. Asta da viata! Ce să mai, în cazul în care aveţi nevoie de sfaturi pentru o vacanţă ori pentru un corp perfect şi o viaţă sănătoasă, puteţi apela cu succes la soţia lui Vali Vişoiu. Andreea Vişoiu, căci despre ea vorbim, este un cunoscut personaj în lumea bună a Argeşului şi nu numai. Cu o activitate socială slabă în publicul piteştean, Andreea se face remarcată adesea în Capitală. Aceasta se învârte în lumea bună a showbiz-ului având în anturaj nume foarte cunoscute, cum ar fi Maria Marinescu, fosta noră a lui Ion Ţiriac ori Valentina Pelinel, o bună prietenă a acesteia. La fiecare apariţie reuşeşte să îşi facă simţită prezenţa prin ţinutele impecabile pe care le adoptă, fiind recunoscută ca fiind un fashion icon printre personajele de Capitală. Soţia omului de afaceri argeşean este şi o familistă convinsă, în majoritatea pozelor postate pe site-urile de socializare fiind înconjurată de copii. Pe lângă frumuseţe, naturaleţe, fineţe şi calităţile unei femei adevărate, Andreea este şi o bună bucătăreasă, fiind adepta preparatelor exotice şi sănătoase si posteaza deseori poze si filmuleţe cu bunătăţile pe care le pregateşte. Cam ăsta este stilul de viaţă al Andreei, soţia omului de afaceri argeşean Valentin Vişoiu.
  • Andreea Vişoiu are o relaţie specială cu fiul ei vitreg, Robert!
  • Tânăra are o relaţie specială cu fiul ei vitreg, Robert Vişoiu, cu care postează deseori poze pe reţelele de socializare si o si insoteste uneori in vacante. Dacă omul de afaceri Valentin Vişoiu nu mai are nevoie de nicio prezentare, se pare că şi Vişoiu Jr. se îndreaptă cu paşi repezi către un viitor de succes. Pilot de Formula 2 şi şcolit în Anglia, Robert Vişoiu încearcă să îşi construiască o viaţă cât mai frumoasă şi pare că îi şi iese! Aşadar, o familie frumoasă, fericită şi pasionată de călătorii!
  • Vali Vişoiu – invitat la nunta lui Cristi Borcea cu Pelinel
  • Evenimentul notabil al toamnei, din perspectivă mondenă, a fost, cu siguranţă, cea de-a treia nuntă a lui Cristian Borcea, ce a avut loc în septembrie, la un luxos local din Budapesta. Fostul şef de la Dinamo şi-a pecetluit iubirea cu ex-soţia deputatului argeşean Cristian Boureanu, Valentina Pelinel. Le-au fost alături doar familia şi prietenii extrem de apropiaţi, care au fost cazaţi, de miri, la un hotel de 5 stele. Printre invitaţii aleşi pe sprânceană, 40 la număr, s-a aflat şi omul de afaceri argeşean, Valentin Vişoiu de la Conarg, împreună cu soţia sa, Andreea. Cei doi sunt prezenţe extrem de discrete în viaţa publică şi rar îi putem vedea într-o poză publică. Andreea Vişoiu este foarte apropiată de Valentina Pelinel, după cum se poate observa din istoricul de pe paginile lor de socializare, fiind împreună la diverse petreceri private şi de final de an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *