web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateAndreea Sasu: romaânca superbă care îi va dărui un copil celebrului designer...

Andreea Sasu: romaânca superbă care îi va dărui un copil celebrului designer Philipp Plein

- Advertisement -

Andreea Sasu, o româncă originară din Pașcani, a captat atenția tabloidelor din întreaga lume după ce s-a spus că va aduce pe lume copilul designerului de modă Philipp Plein. Deși povestea lor de dragoste a trecut prin momente tumultuoase, cei doi par acum să fie pe drumul cel bun, pregătindu-se să devină părinți.

Originară dintr-un mic oraș din România, Andreea Sasu a devenit cunoscută în Italia datorită aparițiilor sale televizate. Cu un farmec aparte și o prezență captivantă, aceasta a atras atenția designerului Philipp Plein, care s-a îndrăgostit de ea iremediabil. Chiar dacă au trecut prin momente dificile și s-au despărțit din cauza unei înșelăciuni din trecut, Andreea a decis să îl ierte și să îi ofere o șansă relației lor.

În prezent, cei doi se bucură de o relație stabilă și se pregătesc să devină părinți. Philipp Plein a confirmat că relația lor este solidă și că sunt extrem de fericiți cu privire la venirea pe lume a bebelușului. Aceasta nu este prima experiență de paternitate pentru designer, care are deja trei băieți din relații anterioară.

Andreea Sasu, în vârstă de 34 de ani, va deveni mamă pentru prima dată, aducând în lume un nou membru în familia lor. Deși au avut parte de obstacole și momente tensionate în relația lor, cei doi par hotărâți să construiască o familie împreună și să ofere tot ce este mai bun copilului lor viitor.

Cei doi s-au împăcat și așteaptă acum un copil. Plein a avut o relație cu Lucia Bartoli, alături de care are doi băieți. În plus, designerul are un băiat dintr-o altă relație.

„Familia modernă este diferită pentru fiecare. Copiii nu ar trebui să fie niciodată într-o situație în care trebuie să aleagă între tată sau mamă. Acest lucru este important pentru noi toți’, a mai precizat Philipp Plein.

Cine este Andreea Sasu

Românca are 34 de ani și a devenit celebră în Italia după ce a apărut la câteva emisiuni Tv.  Bruneta i-a furat inima designerului Philipp Plein, cu care a și avut o relație în trecut.

Lucrurile nu au mers prea bine, pentru că ea a aflat că era înșelată. La scurt timp, ea a dezvăluit că o tot suna pentru a îi cere iertare, spunându- că vrea să întemeieze o familie cu ea.

„Am vorbit cu el şi mi-a zis că vine la Bucureşti. Mă bucur tare că, în sfârşit, a venit la noi în ţară pentru inaugurarea magazinului său. Nu, cât timp am fost împreună, nu am apucat să venim.

Nu aveam cum să vin cu el, având în vedere că el are acum o altă relaţie. Eu sunt foarte bine(…) Mi-a cerut să vin cu el, însă nu am acceptat. Nu as fi putut veni cu el după tot ce mi-a făcut. L-am iertat de două ori până acum şi încă nu ştiu… Nu pot să am o viaţă liniştită, aşa cum îmi doresc eu, lângă el.

Orgoliul meu de femeie nu mă lasă să accept aşa ceva. Şi cred că pot să am orice bărbat vreau! Aseară, după eveniment, am vorbit din nou. Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el. Mi-a spus că nu a adus-o pe Morgan în semn de respect faţă de mine.

Ştiu că mă iubeşte şi vrea să-mi arate că face totul pentru mine, ca să se întoarcă la mine. Îmi zice mereu că vrea un copil şi familie cu mine”, povestea românca în 2017.

Andreea s-a mutat în Italia în 2010 și a încercat să își facă o carieră în televiziune, apărând într-o emisiune unde juca rolul de ispită.

A devenit cunoscută după ce a fost „Mama Natură” într-unul dintre show-urile celebre din Italia.

Andreea are o carieră de model și lucra ca specialist PR în peninsulă. Tânăra are studii de marketing și publicitate.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments