web analytics

ANDREEA COMAN, MISS EUROPE 2018 DIN PITESTI, ACUZATĂ CĂ A VRUT SĂ-L OMOARE PE MILIONAR. I-A PUS MERCUR ÎN MÂNCARE DUPĂ CE L-A SEDUS!

Andreea Coman, Miss Supranational Europe 2018, ar putea ajunge după gratii! Ea este cercetată de procurorii timișoreni pentru tentativă de omor calificat, după ce l-ar fi otrăvit cu mercur pe multimilionarul Adrian Luca. Afaceristul o acuză pe fosta iubită că l-a sedus și a profitat, apoi, material. Avem detaliile uluitoare.

Andreea Coman nu este acuzată doar de tentativă de omor, numele ei fiind regăsit în alte aproximativ 20 de dosare. Iar între acuzații există și aceea că l-ar fi sedus pe Adrian Luca și l-ar fi determinat să-i cumpere un apartament și o mașină de lux. Mai mult, afaceristul i-ar fi donat tinerei sume de bani în valoare totală de două milioane de euro, dar ar fi cheltuit cu ea și o altă avere, ducând-o în vacanțe pe tărâmuri exotice.

Cum s-au cunoscut Adrian Luca și Andreea Coman

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș fac cercetări într-un dosar în care Adrian Petru Luca a reclamat faptul că ar fi fost otrăvit. Acesta ar fi explicat că, undeva la începutul lunii septembrie a anului 2020, ar fi început să se simtă foarte rău, motiv pentru care și-ar fi făcut un set de analize la o clinică privată. Iar în sângele lui s-ar fi descoperit o mare cantitate de mercur. A avut nevoie de tratament de urgență, fiind la un pas de moarte. Avea, însă, să rămână cu sechele! Metalul toxic i-ar fi afectat auzul, văzul, dar și sistemul nervos. În acest sens, a fost deschis dosar penal pe numele Andreei Coman pentru tentativă de omor calificat.

Adrian Luca i-a făcut femeii care i-a fost iubită nu mai puțin de 20 de plângeri, în care o acuză, în primul rând, de înșelăciune, șantaj și îmbogățire fără justă cauză.

Adrian Petru Luca a cunoscut-o pe Andreea Coman în 2018, fix anul în care tânăra a câștigat concursul de frumusețe Miss Supranational Europe. Cu toate că era căsătorit, cei doi ar fi avut o relație până când omul de afaceri i-ar fi cumpărat un apartament în valoare de aproximativ 800.000 de euro și i-ar fi donat 300.000 de euro, bani necesari achiziționării de mobilă. Doar că, ulterior, Andreea ar fi decis să pună punct relației. Atunci a început milionarul să o acționeze în judecată, iar dosarele au început să curgă, potrivit gândul.ro.

Cine este Adrian Petru Luca

Adrian Petru Luca este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România. A câștigat sume imense după ce a cumpărat terenuri exact acolo unde, la scurt timp, s-a construit centura Aradului și unde este proiectată autostrada de Vest. Astfel, în 2009, Luca a câștigat 9 milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului. În 2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit autostrada Vestului, Timișoara-Arad.

În prima fază, pentru ultimele tranzacții, Luca ar fi avut de încasat aproape două milioane de euro, însă a contestat suma pe motiv că este prea mică și a solicitat 40 de milioane de euro, despăgubiri de la statul român, atât pentru terenurile pe care s-a construit centura Aradului, cât și pentru cele pe care este acum autostrada.

Adrian Petru Luca s-a însurat în anul 2009 cu Ana. Multimilionarul a ales să organizeze nunta într-un hotel de lux din Monte Carlo, alături de 100 de invitați. Nuntașii au fost aduși cu un avion închiriat de Luca special pentru acest eveniment, pentru care a platit 50.000 de euro. Petrecerea a avut loc la hotelul Monte Carlo Bay, unde prețul unei camere pornește de la 600 de euro, dar poate ajunge până la 3.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *