web analytics

Alexandra Nitulescu, una dintre cele mai sexy argesence, la mare de Paste!

La mare, de Paste, a fost cod galben… de distracție! În cluburile de fite din Mamaia a plouat cu Șampanie. În Loft si Nuba, clienții cu buzunarul „gras“ s-au întrecut în roabe si piramide și au petrecut la cel mai înalt nivel.

Ca în fiecare an, în minivacanța de Paste și de 1 Mai, petrecãretii extravaganti au luat cu asalt cluburile din stațiunea – fanion a litoralului românesc.  În Loft și Nuba petrecerile au fost la nivel înalt, iar petrecãreții cu dare de mânã s-au întrecut în roabe și piramide de șampanii. Printre petrecãretii prezenti la Loft s-a aflat, bineînteles, și Alexandra Nitulescu, una dintre cele mai sexy argeșence, întotdeauna prezentã la marile petreceri ale țării noastre. De data aceasta, tânãra a fost însoþitã de surioara ei mai micã, la fel de frumoasã, care cu siguranþã va face ravagii printre bãieti, la fel ca Alexandra.

Vã povesteam într-un articol precedent cã frumoasa Alexandra pare din ce în ce mai împlinitã! Odatã cu venirea sezonului rece a schimbat Loftul de la Mamaia cu Loftul din București, asta pânã acum, iar odatã cu deschiderea sezonului estival, Alexandra s-a întors la malul mãrii, și costumele de baie cu combinații cât mai sofisticate de haine au rãmas tot aici! Tânãra primește în continuare buchete impresionante de flori și se declarã fericitã pe retelele de socializare. Cine sã fie norocosul? Nu stim exact dar pare total îndrãgostit de blondã…. și trebuie sã fim sinceri, are și de ce! Este frumoasã, este studentã la psihologie și mereu în pas cu moda. 

Își înnebunește fanii cu poze sexy din vacantele exotice!

Înainte de Loft si mare, Alexandra a fost într-o vacanta în Brazilia, tot însoțită de sora ei… destinația preferatã a multor tineri. Cum ar putea sã fie ratatã și de tinerii noștri din Arges? Și cum ar putea sã nu vinã la pachet cu poze care mai de care mai sexy menite sã înnebuneascã toatã populația masculinã de pe retelele de socializare. Bomba sexy Alexandra nu se dezminte! Face ce face și iar își înnebunește admiratorii pe retelee de socializare. Are un trup tot mai bine proporþionat și postãri din ce în ce mai incendiare. Blonda și-a postat o serie de poze care au adunat câteva sute de likeuri imediat. E frumoasã, extrem de sexy ai foarte curtatã. Nu numai Barcelona este una dintre destinaþiile preferate ale Alexandrei, aceasta preferã și city brake-urile în orașe pline de istorie și frumusete, cum ar fi Roma, Paris, Instanbul, Mykonos si altele.

A avut o relatie cu celebrul Codin Maticiuc!

Alexandra a devenit și mai cunoscutã în județul nostru, și nu numai, și datoritã relației cu Codin Maticiuc, unul dintre cei mai râvniți burlaci ai României, proaspãt tãtic. Probabil cei doi s-au cunoscut undeva într-un club, amândoi fiind adepții distracțiilor din țara noastrã, lucru absolut normal pentru vârsta Alexandrei! Cert este cã JLO de Arges, asa cum este supranumitã  domnișoara argeșeancă datoritã dotãrilor fizice asemãnãtoare cu ale supervedetei Jennifer Lopez, în special dacã o privești din spate, nu rateazã nici o distracție sau petrecere fițoasa a țării! E frumoasã, are apariții de senzaþie, extrem de sexy și atentã la lookul ei ai strânge mii de like-uri la pozele de pe retelele de socializare! Este prezentã la orice distracție de amploare din România si îsi înnebunește admiratorii cu poze care mai de care mai sexy. Cu siguranța, la ora actualã, este una dintre cele mai vânate domnișoare ale Argesului și nu numai! Dacã pe litoral face senzație în costum de baie cu atuurile date de Dumnezeu din plin, în cluburi atrage cu stilul extravagant și mereu în pas cu moda. 

Conduce un Porsche pe mãsura frumusetii ei!

În ultimele postãri Alexandra a atras atenția cu trupul perfect pe care-l posedã și în special cu posteriorul extrem de bombat, iesit din tipare, cu chipul frumos fãrã pic de machiaj dar și cu tot mai multe buchete de flori primite de frumoasa blondã. Se spune cã un posterior frumos curbat și bine tonifiat nu oferã doar o încântare pentru privire, ci și beneficii majore… Dar și,,posteriorul acela“ trebuie respectat, și cum mai bine decât plimbat într-o mașina ,,pe mãsurã“, iar pãrinita Alexandrei au avut grijã de asta. La majorat, surpriza pãrinþilor, cadoul principal și bineînteles, cel mai frumos și luxos, a fost un Porsche Cayenne negru(care se asorteazã perfect cu buchetele impresionante!). Superba mașina, atitudinea și calitãțile fizice o recomandã pe argeseanca noastrã ca fiind una dintre cele mai sexy tinere ale României!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *