Adi Mutu a rămas impresionat când a văzut realizarea lui Gigi Becali. Selecționerul de la tineret a oprit și mașina ca să facă poze

Adi Mutu a rămas impresionat când a văzut realizarea lui Gigi Becali. Selecționerul de la tineret a oprit și mașina ca să facă poze. Latifundiarul din Pipera își construiește biserică privată.

Adrian Mutu, impresionat de biserica lui Gigi Becali din Pipera. Ce a făcut când  ajuns în dreptul construcției

Adi Mutu a rămas impresionat când a văzut realizarea lui Gigi Becali. Selecționerul de la tineret chiar a oprit și mașina ca să facă poze, atât de impresionat a fost. Gigi Becali construiește în Pipera, localitatea unde locuiește, prima biserică privată din România.

Prima biserica privată din România o construiește Gigi Becali în Pipera, iar Adrian Mutu pare foarte impresionat. Fostul internațional, atunci când se întorcea la federatie și se îndrepta spre casă, a oprit mașina în fața bisericii lui Gigi Becali și a făcut poze din mașină. După ce a fotografiat biserica lui Gigi Becali, Briliantul a dat bice și a plecat către casa sa care se află în zonă.

Gigi Becali a anunțat anul trecut că construiește o biserica

Patronul FCSB a anunțat în luna mai a anului trecut că va construi o biserică în Pipera, ca semn de iubire şi credinţă faţă de Dumnezeu.

În plus, Gigi Becali, care a donat sume importante de bani pe toată perioada stării de urgenţă pentru spitale, spunea atunci că visul său este să termine lăcaşul de cult cât mai repede.

Când a decis Gigi Becali că vrea să construiască o biserică

“Este un proiect la care m-am gândit înainte de meciul cu Galatasaray. I-am făgăduit lui Dumnezeu încă de atunci că, dacă noi îi vom elimina pe turci, eu voi face o biserică.  A mai trecut o perioadă pentru că nu faci o biserică bătând din palme.

Trebuie să găsești locul, să primești toate autorizațiile, și așa mai departe. Până la urmă am decis să o fac în Pipera. Muncitorii de la mine au acolo tot ce le trebuie. Acolo dorm, acolo mănâncă, deoarece au mult de muncă. O să contruiească şi o clădire de birouri. Încerc să fac și eu tot ce pot pentru semenii mei. Nu îmi este ușor”, spunea Gigi Becali anul trecut pentru ProSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *