web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateAdevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu a renunțat la implanturi mamare! Bruneta...

Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu a renunțat la implanturi mamare! Bruneta a explicat tot ce s-a întâmplat

- Advertisement -

Adelina Pestrițu, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, și-a surprins recent fanii prin decizia de a renunța la implanturile mamare. Într-o apariție în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată pe Kanal D2, Adelina a dezvăluit motivele care au stat la baza acestei alegeri radicale.

“Am apelat la operații estetice acum mulți ani și nu regret. Nu regret în ideea că operațiile estetice mi-au adus încredere în mine, pentru că aveam nevoie de această stare, dar în timp au apărut și alte efecte la care eu nu mă așteptam, la care eu nu m-am gândit când am făcut anumite intervenții, respectiv cea de implant mamar. Au apărut durerile de spate, în timp am realizat și disproporțiile fizice și mi-am dat seama că ar trebui să fac ceva”, a explicat Adelina Pestrițu.

Pentru Adelina Pestrițu, sănătatea a fost unul dintre principalele motive care au condus la această decizie. Conștientă de impactul negativ al implanturilor mamare asupra sănătății sale, ea și-a dorit să se mențină sănătoasă cât mai mult timp posibil. Totodată, a recunoscut că durerile de spate și disproporțiile fizice au contribuit la decizia sa de a renunța la implanturi.

Pregătirea pentru acest pas a fost una atentă și metodică. Pestrițu a declarat că s-a pregătit timp de un an pentru această schimbare, căutând soluții alternative pentru a trata durerile de spate și încercând să-și întărească musculatura spatelui prin exerciții fizice.

“Pot să vă spun că este o decizie înțeleaptă în ceea ce mă privește și mă simt fericită cu alegerea pe care am făcut-o”, a adăugat Adelina.

În ceea ce privește filtrele de înfrumusețare de pe rețelele de socializare, Adelina a menționat că, deși le folosește uneori, consideră că totul trebuie să aibă o limită. Ea a avertizat asupra exagerării în utilizarea acestor filtre, subliniind importanța menținerii unui echilibru și a unei reprezentări autentice pe platformele online.

Astfel, decizia lui Adelina Pestrițu de a renunța la implanturile mamare nu numai că reflectă o preocupare pentru sănătatea sa, dar arată și o dorință de autenticitate și echilibru în prezentarea sa online.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments