web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăFrumusețeAdelina Pestrițu, petrecere de poveste pentru ziua de naștere a fiicei sale!...

Adelina Pestrițu, petrecere de poveste pentru ziua de naștere a fiicei sale! Zeny a avut parte de o aniversare de zile mari

- Advertisement -

Adelina Pestrițu a organizat o petrecere grandioasă pentru micuța sa fiică, Zeny, care a împlinit 4 ani.

Fiica Adelinei Pestrițu, micuța Zeny, a împlinit 4 anișori, ocazie cu care părinții săi i-au organizat o petrecere de zile mari. Fosta prezentatoare TV a devenită mămică pentru prima dată în urmă cu 4 ani, iar de atunci viața ei a prins un cu totul alt contur. Zeny este o fetiță foarte răsfățată și iubită și, în fiecare an, părinții ei au grijă să-i organizeze cele mai frumoase petreceri cu ocazia zilei sale de naștere.

Adelina Pestrițu a organizat fiicei sale o petrecere grandioasă, care o reprezintă în totalitate pe cea mică. Fanii din mediul online au rămas surprinși de cum a fost organizată petrecerea. Decorul fost unul desprins din basm, iar la petrecere au fost prezenți o mulțime de invitați foarte dragi lor.

Adelina Pestrițu, petrecere ca în povești pentru Zeby

Zeny a fost tratată ca o mică prințesă.

Ca de fiecare dată, micuța sărbătorită a avut parte de toată atenția și toți invitații i-au oferit cele mai frumoase cadouri și cele mai inspirate urări.

Adelina Pestrițu a postat în mediu online o mulțime de imagini de la petrecerea fiicei sale, iar fanii nu au putut decât să o felicite pe tânăra mămică pentru tot efortul pe care l-a depus pentru Zeny. Petrecerea a avut toate ingredientele necesare pentru o petrecere reușită din toate punctele de vedere: piscină, candy bar, baloane, personaje Disney și lista poate continua.

Tortul, de asemenea, a fost unul grandios.

A fost dispus pe etaje, decorat cu o mulțime de fluturi și flori, dar cu numele micuței Zeny. De asemenea, aproximativ toate decorațiunile de la petrecere au fost personalizate cu numele micuței.

De data aceasta, Adelina Pestrițu a purtat o rochie albă, plisată, foarte lejeră, dar foarte elegantă în același timp. Pe micuța Zeny nu a expus-o în mediul online nici de data aceasta. Acum ceva timp, părinții ai au decis să ofere posibilitatea micuței, atunci când va crește, să aleagă dacă își va dori sau nu să se expună în spațiul public.

„Astăzi este o zi specială pentru familia noastră. Zeny a împlinit 4 ani și am sărbătorit-o cu o super-petrecere de care a fost tare încântată, iar noi fericiți s o vedem cu zâmbetul pe buze”, a scris Adelina pe Instagram. Vedeta a postat o mulțime de imagini pe InsaStory, spre bucuria fanilor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments