Acuzat de fosta soţie că ar fi lovit-o intenţionat cu maşina! Motivul divorțului dintre cei doi este socant! Se pare ca fosta sotie i-ar fi fost infidela cu un om de afaceri cunoscut al județului nostru!

Pilotul de raliu Vali Porcişteanu e acuzat de fosta soţie că ar fi călcat-o cu maşina, intenţionat. Poliţiştii argeşeni au deschis dosar penal. Sportivul neagă acuzaţiile.

„A fost o înscenare, cum că ar fi călcat-o roata maşinii. Ne pregăteam să plecăm din parcare, ea era la uşă, în spate, unde era scaunul copilei… Dacă ar fi călcat-o pe picior o maşină de 2.5 tone (Nissan Pathfinder), nu mai avea picior întreg. În urma radiografiilor e totul ok”, a declarat, miercuri, pentru „Adevărul”, Vali Porcişteanu.

Incidentul s-a petrecut marţi seara. Femeia a sunat la 112.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitoare la un accident rutier produs pe raza municipiului Piteşti, în care a fost implicat un cunoscut sportiv, vă comunicăm următoarele: În cursul serii de 06 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţie Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, o femeie a fost rănită, în urma unui eveniment rutier, petrecut pe raza municipiului Piteşti”, precizază un comunicat al IPJ Argeş. 

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Rutier Piteşti.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 38 de ani, ar fi accidentat-o pe fosta soţie, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare, în timp ce femeia se afla lângă autoturismul ce avea uşa din spate deschisă”, mai precizează IPJ Argeş.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun.

Divorțul dintre cei doi se pare ca s-a produs dintr-un motiv cu adevărat socant. Se zvonește ca fosta sotie ar fi fost infidela și l-ar fi înșelat pe Vali cu un puternic om de afaceri al județului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *