web analytics
marți, aprilie 16, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateACCIDENT RUTIER! Coliziune între două autoturisme! Unul dintre acestea s-a răsturnat!

ACCIDENT RUTIER! Coliziune între două autoturisme! Unul dintre acestea s-a răsturnat!

Cinci persoane au ajuns duminică la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier în Defileul Jiului, la Lainici, în județul Gorj. Două autoturisme s-au ciocnit, iar unul s-a răsturnat.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe Defileul Jiului, în zona Lainici, în care au fost implicate 2 autovehicule. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și 2 ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, 2 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Hunedoara și o ambulanță din cadrul SAJ Hunedoara.

Echipajele de intervenție au constatat că în urma impactului unul dintre autovehicule s-a răsturnat, iar cei 5 ocupanți ai autovehiculului au suferit leziuni. Victimele au fost conștiente, cooperante, le-a fost acordat primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Petroșani.

Alte 3 persoane, care se aflau în celălalt autovehicul au fost asistate medical la fața locului, dar au refuzat să fie transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare.”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments