web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateTânărul milionar care demolează stadionul ,,Nicolae Dobrin” - vacanță în Paris alături...

Tânărul milionar care demolează stadionul ,,Nicolae Dobrin” – vacanță în Paris alături de sexy iubita!

- Advertisement -

Primăria Pitești a desemnat firma care se va ocupa de demolarea stadionului ,,Nicolae Dobrin” din Pitești, unde urmează să se construiască o arenă modernă. Contractul are o valoare de 4,56 milioane lei, iar durata execuției este de 6 luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor.

Reprezentanții Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului din Primăria Pitești au semnat în data de 12 septembrie contractul de ,,Desființare imobil Sportiv Nicolae Dobrin din strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Pitești”, în vederea realizării unei nou arene pe același amplasament.

Executantul este Asocierea Hyatt Development 2011 Pro Fortuna Construct, reprezentată prin Lider de asociere Hyatt Development 2011, ale cărei acțiuni sunt deținute de Dragoș Mihăilescu.

Tânărul în vârstă de 33 de ani este general manager al companiei. În același timp, el mai este și manager la o sală de fitness.

Natasha Ioana este o tânără cunoscută în lumea influencerilor din România. Născută în Cluj, aceasta își petrece de câțiva ani mare parte din timp în București, alături de iubitul ei nimeni altul decât Dragoș Mihăilescu.

Cu un trup perfect sculptat și o grijă deosebită pentru aspectul său fizic, Natasha este admirată de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Pe Instagram, aceasta postează poze care-ți taie respirația, atrăgătoare și seducătoare. Și nu numai că este o apariție deosebită, ci și îmbrăcămintea și accesoriile pe care le folosește sunt deosebite, reflectând un gust rafinat și un stil desăvârșit. Acum cei doi îndrăgostiți petrec în Paris, cuplul fiind cunoscut pentru vacanțele perfecte în destinații exotice pe care la au deseori.

În plus, Natasha Ioana este o tânără cu o personalitate puternică și o comunicare fluentă, ceea ce o face și mai populară și mai iubită de fanii săi. Aceasta abordează subiecte interesante și actuale în postările sale, fiind o sursă de inspirație pentru mulți urmăritori.

Deși a intrat în atenția publicului prin postările sale pe rețelele sociale, Natasha Ioana este și o femeie talentată și frumoasă în lumea reală. Aceasta are un ochi pentru frumos și un stil inconfundabil, care o fac să iasă în evidență în orice context social. Tânăra face ravagii cu postările sale super sexy în costum de baie, la care aduna zeci de mii de likeuri.

Dragos, iubitul Natashei de câțiva ani buni, este un prosper om de afaceri al Piteștiului, cunoscut până acum mai ales pentru frumusețile pe care le conduce! Are un garaj invidiat de orice tânăr și apreciat de orice domnișoara, cu niște bijuterii pe măsură! Putem sa remarcăm bijuteriile și în pozele postate de Natasha Ioana pe Instagram. Vorbim despre un Mercedes- Benz AMG GT de toată frumusețea și de încă un Mercedes- Benz G Brabus, mașini care atrag privirile tuturor și care valorează peste 700.000€ , iar combinate cu Natasha… rezultatele sunt cu siguranță spectaculoase! Și nu sunt singurele, tânărul conducând mai multe mașini de top.

În concluzie, Natasha Ioana este una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, cunoscută pentru frumusețea sa, stilul rafinat și abilitățile comunicative.

Stadionul din Pitești a fost inaugurat în 1964, lucrările fiind realizate cu ajutorul Armatei. Noul stadion a fost numit „1 Mai”. După 1989, numele a fost schimbat în “Municipal”, după care Consiliul Local a hotărât ca arena din Trivale să poarte numele celui mai cunoscut fotbalist local: Nicolae Dobrin.

Pe acest stadion au jucat echipe mari cum ar fi, de exemplu, Real Madrid sau Nottingham Forest, când a și fost stabilit recordul de audiență: 28.000 de spectatori în turul II al Cupei Campionilor Europeni din 1979.

Cine deţine informaţii despre acest subiect sau despre orice alt subiect este rugat să ne scrie la cancanargesean.ro.

 


 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments