web analytics
vineri, mai 17, 2024
AcasăActualitatePe surse! SOCANT! Mama copilului lui Silvius Prigoana, băiatul cunoscutului om de...

Pe surse! SOCANT! Mama copilului lui Silvius Prigoana, băiatul cunoscutului om de afacer Silviu Prigoana, a încercat sa se sinucidă!

- Advertisement -

Clipe dramatice pentru o tânără argeșeanca! Conform surselor noastre, Anda, tanara din Pitesti care a avut o relatie cu fiul afaceristului Silviu Prigoana și care susține ca are și un copil cu acesta, a încercat să își pună capăt zilelor! Se pare ca aceasta ar fi ales să decurgă la acest gest in urma unei despărțiri. Viata ei a fost insa salvata la timp. Anda si Silvius au avut o relatie in urma caruia, spune tanara, s-ar nascut un baietel care poarta numele de Nicolas Alexander și care acum este în vârstă de 4 ani. Potrivit unor surse din anturajul tinerei se pare ca aceasta este din nou însărcinată! Apropiații ne-au spus că nu se stie momentan cine este tatăl copilului. 

Pitesteanca nu e prima oara cand trece pe langa moarte. In urma cu cativa ani dupa ce s-a despartit de fiul lui Prigoana, a ajuns la terapie intensiva dupa ce a tinut o cura de slabire drastica. La vremea respectiva, au existat zvonuri ca aceasta ar fi vrut sa se sinucida, insa Anda a negat acest lucru. Apoi in 2017 ea a fost implicata intr-un grav accident de circulatie, din care a scapat din nou ca prin urechile acului. La doar câteva luni după acest eveniment a suferit un atac vascular cerebral si s-a prabusit in casa, unde a fost gasita de o ruda apropiata. Tanara a acuzat dureri groaznice de cap in ultimele zile, iar vineri, in timp ce se afla la bucatarie, a cazut secerata. Micutul Nicolas (un an si jumatate la vremea aceea) s-a speriat si a inceput sa planga. Tipetele copilului au alertat rudele fetei, care se aflau la etaj, iar acest lucru i-a salvat practic viata, sustin apropiatii fetei. 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments