web analytics

Zeci de mii de piteşteni s-au bucurat de Simfonia Lalelelor. Simona Bucura Oprescu, ţinută de cinci stele!

Ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor a marcat transformarea totală a evenimentului. S-a făcut trecerea la un eveniment care poate rivaliza cu oricare altă sărbătoare de la nivel european. A avut un cu totul alt aer, un cu totul alt tonus, iar piteştenii s-au bucurat din plin. „A fost o idee minunată. Avem mult mai mult spaţiu. Iar la un astfel de eveniment este vorba despre aer, despre natură, despre mediul înconjurător“, a subliniat o piteşteancă prezentă la eveniment. Cei mici au savurat şi e din plin acest eveniment. Au fost nenumărate tradiţii, dar cap de listă a fost cu siguranţă Dino Park, acolo unde au putut admira exponate cu dinozauri. Au fost cozi greu de imaginat, iar vremea bună din primele două zile a contribuit din plin la succesul evenimentului.

Theo Rose şi Smiley, concert de excepţie

Punctul culminant a fost atins sâmbătă seara, atunci când mii de oameni au venit în Parcul Lunca Argeşului pentru a lua parte la un concert de excepţie. Theo Rose şi Smiley au oferit un spectacol de neegalat, parcă aşteptat de mai bine de doi an, de când lumea trăieşte în spaima pandemiei. Cuvintele sunt de prisos, iar evenimentul prezentat de Ilinca Vandici a fost un real succes. Piteşteanul Smiley a primit şi din partea primarului Cristian Gentea un tricou cu FC Argeş, iar edilul i-a lansat invitaţia de a venit la Piteşti pentru a sărbători o eventuală câştigare a Cupei României.

Simona Bucura Oprescu, ţinută de cinci stele la un eveniment european

Simona Bucura Oprescu este fără doar şi poate doamna politicii argeşene. Este un politician mai mult decât implicat în viaţa politică, socială ş culturală a Argeşului, luptând la Bucureşti pentru binele argeşenilor. Simfonia Lalelelor a oferit o imagine de excepţie a deputatului. Cu o ţinută de gală, Simona Bucura Oprescu a dovedit tuturor că înainte de toate este o doamnă de o eleganţă aparte şi care impune respectul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *