web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateVlad Gherman și argeseanca Oana Moșneagu s-au mutat împreună. Care a fost...

Vlad Gherman și argeseanca Oana Moșneagu s-au mutat împreună. Care a fost primul cadou pe care i l-a dăruit Vlad Oanei

- Advertisement -

Vlad Gherman, celebrul actor din serialul Adela, a postat în urmă cu puțin timp un nou vlog în care le-a arătat fanilor cum arată acum apartamentul său după ce Oana Moșneagu s-a mutat cu el.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz, iar cei doi actori din serialul Adela s-au mutat de curând împreună. Chiar dacă se bucură enorm că au reușit să facă acest pas important, Oana și Vlad au povestit în noul vlog că nu le-a fost ușor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, turul casei după ce s-au mutat împreună

Cei doi îndrăgostiți au avut multă răbdare și s-au străduit foarte mult să pună toate lucrurile la punct, exact așa cum își doreau. După ce Oana și-a aranjat toate lucrurile ei în casă la Vlad, Vlad a decis să facă împreună un vlog în care să le arate fanilor ce schimbări au intervenit.

Vlad și Oana au fost nevoiți să mai cumpere 2 dulapuri și niște rafturi pentru a face loc tuturor hainelor și lucrurilor aduse de Oana. Actrița din serialul Adela a reușit să pună la punct locuința lui Vlad, decorând-o și după bunul ei plac.

Cei doi actori au arătat în noul video postat pe canalul de YouTube al lui Vlad fiecare cameră a casei, cu schimbările care au survenit de când s-a mutat Oana. Când au ajuns în bucătărie, Vlad a scos în evidență magneții pe care i-au pus împreună pe frigider pentru că fiecare are o semnificație aparte.

Dacă mulți dintre acei magneți au fost colecționați din vacanțe, în Grecia, Zanzibar, Sibiu, Sighișoara și alte orașe din țară, unul dintre ei era foarte special. Vlad a arătat un magnet micuț pe care scris “You make me smile” pe care I l-a dăruti Oanei în clipa în care a știut că vrea să fie mai mult decât prieteni.

Vlad a fost sigur că relația lor de prietenie s-ar putea transforma într-o frumoasă relație de iubire și au decis să riște totul pentru că aveau sentimente puternice unul pentru celălalt.

De ce Vlad și Oana și-au ascuns inițial relația

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, formează un cuplu de ceva timp și le-au promis fanilor lor că vor povesti totul despre relația lor într-un vlog pe canalul de YouTube al lui Vlad.

 Ei au spus că relația de prietenie pe care o construiseră era foarte importantă și se gândeau că dacă ar încerca ceva și nu le-ar ieși, nu ar fi vrut să se piardă ca prieteni. De asemenea, amândoi veneau după despărțiri dureroase și relații lungi și nu se gândeau că ar fi momentul potrivit pentru o altă relație.

Ei nu au vrut să spună de mai mult timp că sunt împreună pentru că nu erau siguri că o să meargă.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments