web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateVIDEO! Primarul Doru Smădu din comuna Domnești, favorit pentru un nou mandat:...

VIDEO! Primarul Doru Smădu din comuna Domnești, favorit pentru un nou mandat: ,,A făcut în 4 ani cat n-au făcut ceilalți în 20!”

 

În comuna pitorească Domnești din județul Argeș, primarul Doru Smădu își croiește drum către inimile locuitorilor săi cu o viziune și o abordare proactivă, schimbând în mod semnificativ aspectul și direcția localității. Cu sprijinul unei echipe dedicate, Smădu devine figura centrală a transformării comunei și obține o popularitate crescândă printre cetățeni.

Într-un reportaj realizat de echipa Argeș TV, locuitorii comunei Domnești și-au exprimat susținerea și aprecierea față de actualul primar. Această susținere vine ca rezultat al muncii depuse de Smădu și echipa sa în ultimii ani, lucrând neobosit pentru îmbunătățirea condițiilor de viață și a infrastructurii locale.

Oamenii din Domnești îl văd pe Doru Smădu ca pe un lider dedicat, care este mereu prezent în comunitate și ascultă nevoile și preocupările locuitorilor săi. Cu o comunicare deschisă și transparentă, primarul reușește să câștige încrederea și respectul cetățenilor săi, construind o relație solidă între administrație și comunitate.

Prin proiecte și inițiative variate, precum modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea serviciilor sociale și culturale, și promovarea turismului local, Doru Smădu și echipa sa au reușit să transforme fața comunei Domnești, făcând-o mai atractivă și mai prosperă pentru toți locuitorii săi.

În lumina acestor realizări și a sprijinului evident al cetățenilor, primarul Doru Smădu pare să fie pe cale să obțină un nou mandat în fruntea comunei Domnești. Cu încrederea și susținerea locuitorilor se conturează o perspectivă optimistă pentru viitorul comunei, sub conducerea unui primar dedicat și popular în rândul comunității sale.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments