web analytics

UPDATE! Tânărul care a fost tăiat cu cuţitul în centrul Piteştiului, transportal la spital!

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la o persoană care ar fi fost înjunghiată pe raza municipiului Pitești, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În ziua de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un tânăr de 34 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi tăiat cu un cuțit, în timp ce se afla în apropierea unui bloc de locuințe din Pitești.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, stabilind că cele sesizate se confirmă. Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri, în urma investigațiilor stabilindu-se că a suferit leziuni prin tăiere, fără ca acestea să îi pună viața în pericol.

La acest moment se desfășoară verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *