web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateUPDATE! Tânărul care a fost tăiat cu cuţitul în centrul Piteştiului, transportal...

UPDATE! Tânărul care a fost tăiat cu cuţitul în centrul Piteştiului, transportal la spital!

- Advertisement -

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la o persoană care ar fi fost înjunghiată pe raza municipiului Pitești, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În ziua de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un tânăr de 34 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi tăiat cu un cuțit, în timp ce se afla în apropierea unui bloc de locuințe din Pitești.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, stabilind că cele sesizate se confirmă. Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri, în urma investigațiilor stabilindu-se că a suferit leziuni prin tăiere, fără ca acestea să îi pună viața în pericol.

La acest moment se desfășoară verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments