Un nou sezon plin de provocări pentru DTO Rally Team

Cu doar trei săptămâni rămase până la începutul sezonului 2020 de raliuri, toate informaţiile şi detaliile despre Raliul Argeşului Catena – Powered by Peugeot sunt publice! De asemenea, înscrierile sunt deja deschise, echipajele fiind aşteptate cu entuziasm la evenimentul care reprezintă debutul raliurilor în 2020.

În ciuda perioadei de pandemie, marcată de restricţii, organizatorul ACS DTO Rally are surprize pentru concurenţi, iar pregătirile sunt în toi, atât în prezent cât şi în săptămânile rămase până la eveniment. Eforturile echipei organizatorice şi ale autorităţilor promit o cursă memorabilă, traseul spectaculos fiind unul din ingredientele principale. Acest sezon se anunţă unul plin de provocări pentru echipa argeşeanului Cristian Dolofan, mai ales că echipa acestuia a devenit un adevărat model pentru celelalte team-uri din competiţie.  

Raliul Argeşului Catena – Powered by Peugeot se va desfăşura în perioada 25-27 iunie, pe şase probe speciale de pe Transfăgărăşan şi din zona municipiului Câmpulung. Cea mai importantă localitate a judeţului Argeş, Piteştiul, va fi gazda comandamentului şi parcului de service,  amplasate în centrul oraşului. Competiţia va debuta cu testele oficiale, în timp ce prima secţiune competitivă este programată vineri, la ora 16:30. A doua zi de concurs va purta concurenţii pe aproape 80 de kilometri de probă pe Transfăgărăşan, între Barajul Vidraru şi Cabana Capra.

Organizatorii au pregătit noutăţi şi în 2020, prin introducerea în program a unui nou traseu de concurs, în apropiere de Câmpulung Muscel. În lungime de peste 12 kilometri, proba specială „Godeni” va reprezenta o provocare nouă pentru echipaje, în timp ce prelungirea specialelor de pe Transfăgărăşan până la Cabana Capra vor aduce maşinile de curse în golul alpin. Duelurile cu secundele se vor da pe virajele spectaculoase de mai sus de Barajul Vidraru pe toată durata zilei de sâmbătă, atât în urcare, cât şi în coborâre.

Înscrierile au fost deschise astăzi, iar cele mai importante documente sunt disponibile mai jos sau în secţiunea „Competitori” de pe website. O noutate pentru echipaje o reprezintă verificările administrative, care vor avea loc exclusiv în mediul online, ultima zi pentru înscrieri fiind vineri, 19 iunie 2020.

Raliul Argeşului CATENA – Powered by Peugeot este un eveniment organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, susţinut de Consiliul Judeţean Argeş, Primăria Municipiului Piteşti şi CATENA, cel mai mare lanţ de farmacii din România, deţinut de grupul Fildas.

Maşina oficială a Raliului Argeşului este oferită de Trust Motors – Importator oficial al mărcilor Peugeot, Citroën şi DS în România.

Parteneri: Total, DTO Rally, Tellur, Hotel & Restaurant Celly.

Parteneri media: KissFM, RallyMax.ro, Autorally.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *