web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateTragedie! Trei oameni şi-au pierdut viaţa în urma furtunilor puternice!

Tragedie! Trei oameni şi-au pierdut viaţa în urma furtunilor puternice!

- Advertisement -

Tragedii după cele mai puternice furtuni din acest an din țara noastră! Trei oameni și-au pierdut viața în ultimele zile în timpul vijeliilor de cod roșu și portocaliu. Între timp furtunile puternice cu grindină fac prăpăd în tot mai multe județe. Copaci puși la pământ, acoperișuri smulse de vânt și inundații este dezastrul lăsat în urmă.

Vijelia cu grindina de mari dimensiuni a făcut prăpăd în mai multe localități din județul Vaslui. Iar în Satu Mare furtunile de cod portocaliu a umplut străzile cu apă și de jumătate de metru. Apa a inundat inclusiv subsolul Unitătii de primiri urgențe a spitalului Județean din Satu Mare.

Inundații au fost și la Zărnești, în județul Brașov, după o ploaie puternică de doar câteva minute.

Din păcate furtunile puternice din ultimele zile au făcut și victime. Pe Transalpina, o turistă de 64 de ani a murit după ce un copac uriaș a căzut peste mașina în care se afla. În mașină se mai afla și un bărbat de 63 de ani, care a scăpat cu răni ușoare.

Tragedie și după furtunile de la Botoșani. Acolo, doi frați au murit pe un câmp, loviți de un fulger. Victimele au mers să mute animalele la adăpost după ce a început vijelia, dar au făcut greșeala să se adăpostească sub un copac.

Furtună de cod roșu a fost și lângă București, unde mai mulți stâlpi de electricitate și copaci au fost doborâți. Pompierii s-au mobilizat de urgență în Giurgiu după furtuna puternică. Au fost vizate localitățile Comana, Adunații-Copăceni, Călugăreni, Vărăști, Colibași, Valea Dragului, Gostinari, Isvoarele. Oamenii care locuiesc în zonă au fost alertați prin mesaje Ro-Alert. Un autoturism a fost avariat în Giurgiu, după ce un copac a căzut peste el. Iar din cauza vijeliei puternice, un copac a căzut și pe DN 5, iar circulația a fost blocată zeci de minute. De asemenea, mai mulți stâlpi de electricitate au fost doborâți și s-a intervenit la fața locului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments