web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateTRAGEDIE! O mamă a două fetițe a murit într-un accident

TRAGEDIE! O mamă a două fetițe a murit într-un accident

- Advertisement -

Șoferul Mercedes-ului, care a provocat accidentul de pe Decebal și a fugit de la fața locului, în urma căruia a decedat Doinița Prodan, mama a două fetițe, dar și au fost grav rănite alte trei persoane, a fost condamnat la 6 ani și 10 luni de închisoare de tip semiînchis. Sentința a fost pronunțată pe 29 noiembrie, de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

„Astfel, potrivit sentinței, inculpatul a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii de încălcare a regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, încălcare ce a cauzat din imprudenţă vătămări corporale grave și decesul unei persoane (art.264 alin.(3) lit.a), b) din Codul penal), precum și  infracțiunea de părăsire a locului accidentului rutier (art.266 din Codul penal), stabilindu-i-se o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 6 ani și 10 luni, cu executare în penitenciar de tip semiînchis.

Instanța a mai dispus încasarea din contul inculpatului în beneficiul succesorului părții vătămate decedate a sumei de 5 000 000 lei cu titlu de prejudiciu moral și a sumei de 296 206,63 lei cu titlu de prejudiciu material.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments