Inevitabilul s-a produs! WC-ul de 400.000 € de la Pitești a rămas fără hârtie igienică! E celebra pe internet…


Recent inaugurat la Piteşti, WC-ul inteligent care a valorat nu mai puţin de 400.000 de euro a trecut ieri prin prima pană de hârtie igienică din scurta sa existenţă.

WC-ul smart a încins spiritele în ultima săptămână. Piteștiul și-a făcut toaletă publică de lux, lângă muzeul de artă. Muncitorii au făcut in aceasta săptămâna ultimele reglaje la senzori, i-au mai schimbat câte ceva, ca să meargă totul „lux”, ca şi toaleta. De la ora opt a dimineții, până seara la opt, noua minune a Piteștiului scapă cetățeanul de situaţiile urgente. Unii o plac, alții o cred prea scumpă, prea cochetă, prea luxoasă. Cert este ca toți sunt preocupați de noua toaleta a Piteștiului și ca aceasta a creat multă valva peste tot in mediul online. Sunt persoane care vin special pentru a-și face selfie la celebra toaleta, mulți posteaza poze cu ea și este celebra inclusiv pe tiktok, noua minune a rețelelor de socializare. 

E dotată cu lift de opt persoane, iar constructorul spune că toate materialele sunt de cea mai bună calitate, ba chiar indestructibile.

Accesul se face pe trepte acoperite cu granit. Înăuntru dotările sunt ca pentru un hotel de cinci stele. 

Toaleta are cinci cabine pentru bărbați, cinci pentru femei și una pentru persoanele cu dizabilități. Pereții sunt din beton armat iar luminatoarele din aluminiu cu geam termoizolant.

Valentin Grigorescu, adminstrator firmă de construcție: „Este o construcție îngropată, numai cu pereți din beton armat, are o terasă nirvata, laminator, lift pentru personae cu handicap și toate dotările din interiorul grupului sanitar sunt antivandalism.”

Principala grijă a celor care au proiectat toaleta a fost trăinicia construcției.

Actualul primar, membru PSD , aflat în funcție de numai 4 luni, recunoaște că, în calitate de consilier local, a fost de acord cu cheltuiala.

Cristian Gentea, primar Pitești: „O ironie tristă, noi ne dorim să fim unul dintre cele mai smart orașe din România, deocamdată avem cel mai smart WC! Dar, repet, am votat, am votat !”

Construirea toaletei publice de 400 de mii de euro a fost aprobata de fostul primar al Pitestiului, Cornel Ionică, de la PSD. Pertotal, este o investiție care s-a făcut pentru piteșteni și din dorinta de a le oferi oamenilor alte condiții fata de cele cu care suntem obișnuiți in România. Dacă vrem o tara ca afara, de undeva trebuie sa incepem… de data asta s-a început cu toaleta, insa doamne ajuta sa urmeze și altele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *