web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateTineri pe motociclete, s-au ciocnit frontal iar pe urmă au murit!

Tineri pe motociclete, s-au ciocnit frontal iar pe urmă au murit!

Doi tineri de 19 ani au murit în timpul unei curse cu motociclete enduro, pe un drum de pământ din judeţul Braşov. Primele date arată că ei nu purtau echipamente de protecţie. Motocicletele nu aveau sisteme de iluminare şi s-au ciocnit frontal. Niciunul dintre tineri nu avea permis de conducere.

Accidentul a fost anunţat la 112 de o persoană care a afirmat că, în localitatea Holbav, din judeţul Braşov, a avut loc un accident între două motociclete, iar conducătorii acestora sunt inconştienţi.

”Imediat după sesizare, echipaje de intervenţie s-au deplasat în zona indicată şi au constatat că, pe o cale de acces neamenajată circulaţiei rutiere, se află două motociclete de tip enduro răsturnate, iar lângă acestea erau doi tineri care prezentau leziuni corporale, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare.

Din primele date obţinute după efectuarea cercetărilor la faţa locului, a reieşit că cei doi  tineri, de 19 ani, ambii din localitatea Holbav, ar fi plecat cu motociclete de la o proprietate din apropiere, iar în timpul conducerii pe un drum de pământ, vehicule s-au ciocnit frontal, impact care a dus la decesul celor implicaţi”, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

Cercetările arată că tinerii nu purtau echipamente de protecţie, nu aveau pe cap cască de protecţie, iar vehiculele nu erau destinate deplasării pe tip de noapte, întrucât nu erau construite cu sistem de iluminare, acestea nefiind destinate circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, niciunul dintre ei nu avea permis de conducere.

”În cauza penală deschisă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă urmează a se stabili toate aspectele şi circumstanţele care au dus la producerea accidentului, ancheta efectuându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti”, a precizat IPJ Braşov.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments