web analytics
luni, mai 27, 2024
AcasăActualitateSOȚIA OMULUI DE AFACERI VALI VISOIU, apariție incendiara in Mykonos!

SOȚIA OMULUI DE AFACERI VALI VISOIU, apariție incendiara in Mykonos!

- Advertisement -

Pe Vali Visoiu îl cunoaște toată lumea de mult timp, insa in ultima perioada este din ce in ce mai cunoscuta tanara lui sotie. Andreea Visoiu, căci despre ea vorbim, are un trup perfect, pozeaza incendiar pe retelele de socializare și călătorește in toată lumea. Săptămâna aceasta a bifat încă o data una dintre cele Mai apreciate destinații ale planetei, preferata de majoritatea milionarilor, Mykonos. Și cu așa trup și așa destinație era și păcat sa nu apara și pozele pe retelele de socializare, poze apreciate de multă lume! 

LĂUDATA DE RALUCA BADULESCU!

Cunoscutul jurat de la Bravo, ai stil!, Raluca Badulescu, este un fan al stilului Andreei Visoiu, soția omului de afaceri Vali Visoiu.

Raluca i-a lăsat un comment Andreei la o poza din Milano, poza in care tanara își arată talentele in materie de fashion, cu un emoticon ,,👑”, semn ca Raluca ii aproba și ii aprecieaza stilul Andreei. Cunoscuti pentru destinatiile exotice de vacanta pe care obișnuiau sa le aleaga, o data cu venirea pandemiei, aceștia au Fost nevoiți sa pună pe pauza călătoriile si sa petreacă mai mult timp in România pentru o perioada de timp. In trecut, familia a ales sa își petreacă sărbătorile de iarna in St.Mortiz,  Elvetia. Asta pana in Crăciun, pentru ca imediat după Crăciun întreaga familie a renunțat la frig pentru a se bucura de caldura și soare, tocmai in Africa! Familia omului de afaceri argesean Vali Visoiu a părăsit din ce in ce mai mult România, din sursele noastre, aceștia stabilindu-se tot mai mult in Milano. 

Soția omului de afaceri Vali Vișoiu, o apariție spectaculoasă întotdeauna!

Îşi trăieşte viaţa din plin, numai în ultima perioadă bifând o serie de locaţii spectaculoase precum Los Angeles, Sicilia,Turcia, Mykonos, Londra, Portugalia iar dupa s-a aflat intr-una din locatiile preferate ale milionarilor din intreaga planeta, Monaco. Trecerea dintre ani a ales să şi-o petreacă în Africa și nu a uitat sa împărtășească și cu prietenii de pe reţelel de socializare peisajele minunate pe care le-a întâlnit acolo, dar și poze cu copiii familiei, Andreea demonstrând întotdeauna că este o mama devotată, paginile acesteia fiind pline de poze alături de cei mici. Și cu Robert, băiatul cel mare al lui Vali Vișoiu, Andreea are o relație specială, cei doi susținându-se reciproc la orice eveniment important din viața fiecăruia. Acum, de teama coronavirusului, Andreea a petrecut mai mult timp acasă, alături de familie și având mai mult timp liber ca de obicei, aceasta s-a axat pe sport. Cu toate ca întotdeauna a arătat foarte bine, acum trupul tinerei pare mai tonifiat ca oricând! Deși toată lumea se vaita ca va iesi din carantina cu multe kg in plus, Andreea cu siguranța nu face parte din aceasta categorie, tanara ieșind din carantina cu un corp perfect. Andreea Vişoiu, căci despre ea vorbim, este un cunoscut personaj în lumea bună a Argeşului şi nu numai. Cu o activitate socială slabă în publicul piteştean, Andreea se face remarcată adesea în Capitală. Aceasta se învârte în lumea bună a showbiz-ului având în anturaj nume foarte cunoscute, cum ar fi Maria Marinescu, fosta noră a lui Ion Ţiriac ori Valentina Pelinel, o bună prietenă a acesteia. La fiecare apariţie reuşeşte să îşi facă simţită prezenţa prin ţinutele impecabile pe care le adoptă, fiind recunoscută ca fiind un fashion icon printre personajele de Capitală. Pe lângă frumuseţe, naturaleţe, fineţe şi calităţile unei femei adevărate, Andreea este şi o bună bucătăreasă, fiind adepta preparatelor exotice şi sănătoase si posteaza deseori poze si filmuleţe cu bunătăţile pe care le pregateşte.

Imbracată după ultima moda, postări pline de sti, dând dovadă de mult bun gust, în rochiţe şi pantofi de la cei mai mari designeri ai lumii si locaţii spectaculoase. Asa arată viaţa ei! E greu să ţi pasul cu Andreea Visoiu… aproape imposibil! Este frumoasă, împlinită din toate punctele de vedere, pasionată debucătărie, cu o familie numeroasă şi mereu în pas cu moda.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

 1. Javrele acestea au proces pe rol la CAB, nr. dosar 33231/3/2019 pentru returnarea celor 82 milioane furate de la ANRP împreună cu mafia politică. La ce tot îi slăviți pe aceşti infractori ratați? Vişoii postdecembrişti au adus România în parametrii de azi…..oamenii de afaceri români……
  Informaţii generale
  Nr. unic (nr. format vechi) : 33231/3/2019
  Data inregistrarii 06.07.2020
  Data ultimei modificari: 07.07.2020
  Sectie: Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal
  Materie: Contencios administrativ şi fiscal
  Obiect: despăgubire DOSAR ELECTRONIC
  Stadiu procesual: Fond

  Părţi
  Nume Calitate parte
  AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU RESTITUIREA PROPRIETĂŢILOR Reclamant
  VIŞOIU VALENTIN Pârât
  MANOLE GHEORGHE ADRIAN Pârât
  BARBU FLORIN ŞERBAN Pârât
  NICOLESCU THEODOR – CĂTĂLIN Pârât
  HANU ALEXANDRU FLORIN – CU REŞEDINŢA Pârât

  Şedinţe
  Nu există informaţii.

  Căi atac
  Nu există informaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments