SOȚIA OMULUI DE AFACERI VALI VISOIU, O PREZENTA EXTREM DE SEXI PE RETELELE DE SOCIALIZARE!

Pe Vali Visoiu îl cunoaște toată lumea de mult timp, insa in ultima perioada este din ce in ce mai cunoscuta tanara lui sotie. Andreea Visoiu, căci despre ea vorbim, are un trup perfect, pozeaza incendiar pe retelele de socializare și călătorește in toată lumea. Vara aceasta a bifat încă o data mai multe destinații superbe și a vizitat Grecia de câteva ori bune. In urma cu câteva, Andreea era in Mykonos, apoi au urmat alte locații ale Greciei, printre care și Atena, unde a participat la nunta fetei omului de afaceri Sorin Dumitru. Și cu așa trup și așa destinații, era și păcat sa nu apara și pozele pe retelele de socializare, poze apreciate de multă lume! Tanara face senzatie cu pozele din ce in ce mai sexi pe care le posteaza și cu trupul perfect lucrat. Se pare ca orele petrecuta in sala de Fitness își spun cuvântul!

LĂUDATA DE RALUCA BADULESCU!

Cunoscutul jurat de la Bravo, ai stil!, Raluca Badulescu, este un fan al stilului Andreei Visoiu, soția omului de afaceri Vali Visoiu.

Raluca i-a lăsat un comment Andreei la o poza din Milano, poza in care tanara își arată talentele in materie de fashion, cu un emoticon ,,👑”, semn ca Raluca ii aproba și ii aprecieaza stilul Andreei. Cunoscuti pentru destinatiile exotice de vacanta pe care obișnuiau sa le aleaga, o data cu venirea pandemiei, aceștia au Fost nevoiți sa pună pe pauza călătoriile si sa petreacă mai mult timp in România pentru o perioada de timp. In trecut, familia a ales sa își petreacă sărbătorile de iarna in St.Mortiz,  Elvetia. Asta pana in Crăciun, pentru ca imediat după Crăciun întreaga familie a renunțat la frig pentru a se bucura de caldura și soare, tocmai in Africa! Familia omului de afaceri argesean Vali Visoiu a părăsit din ce in ce mai mult România, din sursele noastre, aceștia stabilindu-se tot mai mult in Milano. 

Soția omului de afaceri Vali Vișoiu, o apariție spectaculoasă întotdeauna!

Îşi trăieşte viaţa din plin, numai în ultima perioadă bifând o serie de locaţii spectaculoase precum Los Angeles, Sicilia,Turcia, Mykonos, Londra, Portugalia sau Monaco. Trecerea dintre ani a ales să şi-o petreacă în Africa și nu a uitat sa împărtășească și cu prietenii de pe reţelel de socializare peisajele minunate pe care le-a întâlnit acolo, dar și poze cu copiii familiei, Andreea demonstrând întotdeauna că este o mama devotată, paginile acesteia fiind pline de poze alături de cei mici. Și cu Robert, băiatul cel mare al lui Vali Vișoiu, Andreea are o relație specială, cei doi susținându-se reciproc la orice eveniment important din viața fiecăruia. Acum, de teama coronavirusului, Andreea a petrecut mai mult timp acasă, alături de familie și având mai mult timp liber ca de obicei, aceasta s-a axat pe sport. Cu toate ca întotdeauna a arătat foarte bine, acum trupul tinerei pare mai tonifiat ca oricând! Deși toată lumea se vaita ca va iesi din carantina cu multe kg in plus, Andreea cu siguranța nu face parte din aceasta categorie, tanara ieșind din carantina cu un corp perfect. Andreea Vişoiu, căci despre ea vorbim, este un cunoscut personaj în lumea bună a Argeşului şi nu numai. Cu o activitate socială slabă în publicul piteştean, Andreea se face remarcată adesea în Capitală. Aceasta se învârte în lumea bună a showbiz-ului având în anturaj nume foarte cunoscute, cum ar fi Maria Marinescu, fosta noră a lui Ion Ţiriac ori Valentina Pelinel, o bună prietenă a acesteia. La fiecare apariţie reuşeşte să îşi facă simţită prezenţa prin ţinutele impecabile pe care le adoptă, fiind recunoscută ca fiind un fashion icon printre personajele de Capitală. Pe lângă frumuseţe, naturaleţe, fineţe şi calităţile unei femei adevărate, Andreea este şi o bună bucătăreasă, fiind adepta preparatelor exotice şi sănătoase si posteaza deseori poze si filmuleţe cu bunătăţile pe care le pregateşte.

Imbracată după ultima moda, postări pline de sti, dând dovadă de mult bun gust, în rochiţe şi pantofi de la cei mai mari designeri ai lumii si locaţii spectaculoase. Asa arată viaţa ei! E greu să ţi pasul cu Andreea Visoiu… aproape imposibil! Este frumoasă, împlinită din toate punctele de vedere, pasionată debucătărie, cu o familie numeroasă şi mereu în pas cu moda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *