web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateȘOC! Un motociclist a murit după ce s-a răsturnat într-un sens giratoriu!

ȘOC! Un motociclist a murit după ce s-a răsturnat într-un sens giratoriu!

- Advertisement -

Un bărbat, de 37 de ani, a murit la spital după ce s-a răsturnat într-un sens giratoriu cu motocicleta pe care o conducea.

În momentul impactului, bărbatul a fost proiectat pe asfalt, iar bucăţi din motocicletă s-au împrăştiat pe şosea. Un echipaj SMURD a intervenit pentru a acorda îngrijiri victimei, a reușit să-l stabilizeze și să-l transporte la spital.

Din păcate, acesta a decedat la spital, în cursul nopții.

„La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus ieri, la ora 23.46, un bărbat de 37 de ani, în stare critică, politraumatizat în urma unui accident rutier, în șoc hemoragic, prezentând: stop cardio-respirator resuscitat, traumatism craniocerebral sever, traumatism craniofacial, hemopneumotorace bilateral drenat, leziune hepatică, plagă penetrantă intraabdominală, fractură de femur drept, fractură deschisă la tibia dreaptă. Din păcate, cu toate eforturile depuse de medici, din cauza leziunilor grave suferite, pacientul a decedat”, precizează  Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments