web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateȘOC! Un jandarm din Argeș a BĂTUT și UMILIT un băiețel de...

ȘOC! Un jandarm din Argeș a BĂTUT și UMILIT un băiețel de 10 ani!

Un jandarm, șef din cadrul Jandarmeriei Argeș, se află în vederea polițiștilor după ce sâmbătă, ar fi bătut și umilit un băiețel de 10 ani, în fața altor copii. Victima a ajuns de urgență la spital. În același timp, agresorul ar fi încercat să-l convingă pe tatăl băiatului să nu depună plângere la Poliție, scrie Gândul.

 jandarmul și-a dus sâmbătă fiul într-un loc de joacă din Curtea de Argeș. Acesta se afla la masa unui bar din apropiere, supraveghindu-și copilul,  moment în care a avut impresia că un altul l-ar fi scuipat pe fiul său.

Bărbatul s-ar fi ridicat nervos de la masă, chiar dacă fiul lui i-ar fi repetat că nu a existat niciun conflict între cei doi.Agresorul s-ar fi năpustit asupra băiatului și ar fi început să-l lovească cu pumnii în cap, după care l-ar fi prins și ridicat de gât. În timp ce agresorul îl ținea în aer, l-ar fi înjurat și amenințat că va mânca toată viața cu paiul.

Înainte să plece, i-ar fi dat drumul copilului și i-ar fi aplicat o nouă lovitură în cap, cu pumnul. Băiatul purta cască de biciclist, motiv pentru care a reușit să scape doar cu vânătăi. Copilul, speriat, nu i-a spus nimic tatălui său din cele întâmplate, însă, la scurt timp a început să se simtă rău.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments