Snoop Dogg dansează pe melodia argeseanului Dani Mocanu, ”Cireșica”!

Celebrul Snoop Dogg s-a dezlnțuit pe muzica lui Dani Mocanu.

Dani Mocanu rupe cu muzica lui nu doar în țară ci și peste hotare. ”Regele Youtube-ului” din România l-a impresionat până și pe celebrul Snoop Dogg, care apare într-un filmuleț dansând pe melodia românului, ”Cireșica”.

Snoop Dogg, dans senzațional pe muzica lui Dani Mocanu

Imaginile îl arată pe Snoop Dogg la o sală de fitness în timp ce se relaxează dandând într-un stil extrem de neobișnuit. Pe fundal se aude piesa lui Dani Mocanu, ”Cireșica”, pe care superstarul rapului pare s-o îndrăgească extrem de tare.

Imagiinile au fost publicate pe contul de Instagram al lui Cosi Ioniță, autorul piesei și bun prieten cu Snoop Dogg, cu care a și colaborat în trecut. Fanii sunt însă tentați să creadă că imaginile nu sunt originale 100% și că în realitate americanul nu dansa pe muzică românească. Oricare ar fi adevărul, toată lumea a căzut de acord că este o promovare excelentă pentru piesă.

”Cireșica”, noua piesă a lui Costi Ioniță interpretată de Dani Mocanu face ravagii în acest moment pe Youtube. În doar o săptămână, melodia a strâns peste 4 milioane de vizualizări, situându-se pe locul 2 în trending. Varianta în limba italiană a aceleiași melodii a strâns, la rândul ei, 2 milioane de vizualizări.

Snoop Dogg s-a împrietenit cu românii după o gafă

Snoop Dogg are o relație mai veche de ”prietenie” cu România. În 2016, rapperul a anunțat pe un cont de socializare că urmează să susțină un concert în localitatea Bogata, județul Mureș. Evident, era vorba despre Bogota, Columbia, însă greșeala de ”check-in” a lui Snoop i-a adus zeci de mii de comentarii de la români amuzați de confuzia americanului.

Un an mai târziu, primarul din Bogata a relatat că a discutat cu impresarii lui Snoop Dogg despre posibilitatea organizării unui concert real în comună, însă până la urmă acesta n-a mai avut loc pentru că era foarte complicat din punct de vedere al infrastructurii.

În 2012, Snoop Dogg a lansat piesa ”Play Me Like a Violin” împreună cu românca Brighi (Brigitta Balogh). Piesa a fost produsă în studioul lui Smiley iar clipul a fost filmat pe bucăți: Snoop a filmat în SUA iar Brighi la Milano, în Italia.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *