web analytics

Smiley, uimit total de micuța Josephine. Ce a povestit iubitul Ginei Pistol, nici lui Cove nu i-a venit să creadă

Smiley se bucură enorm de rolul de proaspăt tătic și este surprins de orice detaliu apărut nou în privința fiicei sale. Celebrul cântăreț a povestit cum decurge acum viața lui cu un bebeluș în casă. Gașca veselă a rămas surprinsă de mărturiile sale?

Smiley i-a surprins pe cei de la ‘Vorbește Lumea’. Cântărețul e uimit de Josephine

Smiley și Gina formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au recunoscut că se cunosc de ani buni, dar ambii au fost până într-un moment implicat în alte relații. Cu toate astea, soarta a decis ca ei să se îndrăgostească exact la momentul potrivit.

Vedetele se iubeau deja de trei ani în clipa în care au început să ofere public detalii din povestea lor de dragoste. Iată că pe lume a venit și primul lor copil – Josephine. Micuța le umple viața de zâmbete și iubire, iar de curând a avut parte de primul ei eveniment important – botezul.

Fiica prezentatorului de la ‘Românii au talent’ a fost creștinată, iar părinților le-au fost alături oamenii cei mai dragi și familia. Cove a rămas surprins de faptul că micuța doarme singură în camera ei.

Mai mult decât atât, ea chiar are un somn adânc pe timpul nopții, netrezindu-și părinții din oră în oră așa cum fac majoritatea copilașilor de la această vârstă:

E în etapa în care încep să-i crească dinții și e un pic mai neliniștită, dar în rest doarme toată noaptea la 4 luni și o săptămână. Suntem binecuvântați că doarme și în camera ei toată noaptea. E foarte liniștită, dar nu aș vrea să cobesc să mă trezesc într-o zi pe la 3 cu plânsete.’

De ce detaliu au ținut cont la botez?

”Mă simt mai fericit, mai optimist. Stau mai mult pe acasă decât de obicei, schimb scutece, legăm copilul, îi cânt. Nu știu melodia preferată pentru că improvizez că nu știu cântece de copii. Mă trezesc cu ea în brațe și îi cânt să se liniștească.

Acum e mult mai activă pentru că se întoarce de pe o parte pe alta, iar acum trebuie să scot la înaintare creativitatea. Am încercat cu melodia ‘Vals’ și a mers. Eu mi-am reluat activitatea la studio, concerte…

Ne-am dorit în biserică să avem și cor, pentru noi asta a contat – slujba religioasă. Ea a fost foarte cuminte, a țipat puțin când a băgat-o în cristelniță, am avut emoții, dar a trecut repede. Momentul meu preferat cu Josephine e atunci când se trezește, se uită la mine și râde, după pot să plec liniștit în viață” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *