web analytics

Foști colegi la „Românii au talent”, buni prieteni în viața de zi cu zi, Smiley și Mihai Petre, plus consoartele și copiii, petrec vacanța la Florența, în Italia, unde se relaxează și se amuză.

Luna august este dedicată vacanțelor și de către vedetele noastre din showbiz. Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, Gina Pistol, plus fetița lor Josephine, împreună cu Mihai Petre, soția lui, Elwira, și copiii cuplului, au luat calea Italiei pentru a petrece câteva zile relaxante, la o săptămână distanță de aniversarea cântărețului, care a împlinit 38 de ani.

Smiley, antrenor la „Vocea României” și co-prezentator la „Românii au talent”, s-a fotografiat alături de Mihai Petre, ex-jurat al emisiunii „Românii au talent” până la finele anului trecut, într-o ipostază inedită: „conducând” cărucioarele cu micuțele Josephine și Adrian Ilinca (3 ani) pe străzile Florenței.

Unul dintre tăticii zâmbitori, Smiley, tocmai a publicat imaginea pe contul său personal de Instagram. „Vacanța taților la Florența”, a scris artistul ca explicație a fotografiei.

Printre cele 18.000 de aprecieri doar în prima oră de la postare s-a numărat și cea a prietenului comun, Răzvan Fodor, care a notat: ”#tațidefete”, el însuși fiind tatăl unei puștoaice, Diana, 10 ani.

Distracție la dublu

Smiley a fost activ și pe Instastory. A publicat o imagine cu câteva cozi de proporții la mici restaurante stradale, amuzându-se de situație: „Italienii iau mâncarea în serios. Cozi la mâncare ca pe vremuri. Parcă mă lovește nostalgia”. Apoi, o altă poză, cu grupul din care fac parte și partenerele lor de viață, Gina, respectiv Elwira, fiecare mușcând din sendvișurile pentru care au stat ceva vreme la coadă.

Smiley și iubita lui, Gina Pistol, au rămas fideli ideii de a nu prezenta chipul micuței Josephine (5 luni) în fotografiile din social media.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *