Smiley i-a dat inelul? Gina Pistol, adevărul despre bijuteria de pe deget

Gina Pistol și-a lămurit fanii vizavi de misterul legat de inelul pe care îl poartă pe deget. Vedeta a declarat că bijuteria și-a cumpărat-o singură, din banii propri, nu este inelul de logodnă de la Smiley, așa cum fanii ei ar fi sperat.

I-a dat inelul Smiley? Gina Pistol a spus adevărul despre bijuteria de pe deget

După ce fanii s-au întrebat-o dacă bijuteria este primită din partea lui Smiley ca și inel de logodnă, prezentatoarea emisiunii Asia Express de la Antena 1 le-a răspuns fără niciun fel de reținere.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai bine de trei ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă le este bine împreună, cei doi nu se gândesc încă la căsătorie.

Gina Pistiol și-a luat inel de prințesă

“Eu când eram mai mică voiam un inel frumos, de prințesă. Am crescut, am făcut bănuți, mi l-am luat. Mi l-am luat pe persoană fizică! Nu este de logodnă, este inelul meu”, a declarat Gina Pistol, potrivit unica.ro.

Gina Pistol și celebrulo cântăreț au o relație de peste trei ani, dar o ține departe de ochii presei. Cei doi spun că se iubesc și că vor să-și trăiască povestea de dragoste departe de blițurile presei.

Smiley și Gina Pistol nu își expun relația

“Faptul că noi am ales de la început să nu ne expunem și să nu vorbim despre noi doi nu înseamnă că am întâmpinat obstacole. A fost alegerea noastră, noi ne trăim relația departe de ochii lumii. Noi ne afișăm, doar că nu o facem prin fața blițurilor… Nu ne ascundem!”, a mai spus Gina Pistol recent.

Relația dintre smiley și Gina Pistol este bazată pe respect. ”Da, da. Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a fost de părere Gina Pistol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *