web analytics

Smiley, dezvăluiri emoționante. Cum a reacționat artistul când tatăl său a făcut atac cerebral: “M-am dus în dormitor și…”

Smiley este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai momentului. Se bucură de un succes uriaș pe plan profesional, dar și pe plan personal este un bărbat împlinit și fericit. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gina Pistol, și au împreună o fetiță minunată, care le aduce zâmbetul pe buze în fiecare secundă.

O țară întreagă îl vede pe Smiley mereu cu zâmbetul pe buze. Artistul este activ pe rețelele de socializare, acolo unde și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face și împărtășește cu fanii din mediul online diferite momente din viața lui.

De curând, invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Smiley a făcut declarații emoționante. Artistul a povestit cum a reacționat într-unul dintre cele mai delicate momente din viața lui, atunci când tatăl său a făcut atac cerebral.

”Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună. După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: Scrie, scrie, scrie! Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, a povestit Smiley, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Artistul are o relație extrem de apropiată cu toți membrii familiei însă, din cauza proiectelor pe care le are, cel mai probabil, Smiley nu reușește să petreacă atât de mult timă cum și-ar dori alături de cei dragi.

Ce spune Smiley despre nunta cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape patru ani, iar anul trecut, în primăvară, au devenit părinții unei fetițe superbe. Ce spunea, în urmă cu ceva timp artistul despre căsătoria cu mama fiicei sale.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, spunea Smiley. „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte!”, a completat Gina Pistol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *