web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateSmiley a vorbit despre relația cu Gina. Smiley și Gina Pistol: o...

Smiley a vorbit despre relația cu Gina. Smiley și Gina Pistol: o poveste de dragoste discretă care a înfruntat timpul

- Advertisement -

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub pseudonimul Smiley, în vârstă de 40 de ani, și Gina Pistol, în vârstă de 43 de ani, împărtășesc o poveste de dragoste discretă, care durează de peste șapte ani. Încrederea lor în relația lor de la început s-a dovedit a fi justificată de trecerea timpului, iar în vara trecută au hotărât să-și unească destinele prin căsătoria religioasă.

„Ne înțelegem foarte bine. Este o fată cu suflet mare, foarte empatică, sensibilă și cumva băiețoasă, de gașcă. Mă echilibrează foarte tare și nu pune în niciun fel presiune pe mine știind programul meu și știind ce am eu de făcut și de gând să fac.

Gina mă sprijină în toată povestea asta, chiar dacă de multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută că nu pune niciun fel de presiune pe mine, nu pune prea multe întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile pierdute la studio sau pentru orele pe care le întârzii când zic că vin acasă la o anumită oră”, a spus Smiley, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

„Are foarte multe calități ca femeie și ca și om. Nu e un om care îți ia energia, este un om care îți dă energie…care mă distrează. Are un simț al umorului senzațional, zice că e mai funny decât mine și tind să o cred. Ea face mai multe glume decât mine, eu tind să devin serios în discuții”.

Smiley a vorbit public și despre evoluția relației lor:

„M-am îndrăgostit de ea treptat. Nu a fost o dragoste la prima vedere, pentru că noi ne văzusem de mult și ne-am văzut în mai multe împrejurări și ne simpatizam de la distanță. Întotdeauna mi s-a părut o tipă de gașcă și super simpatică și foarte frumoasă ce e drept. Dar niciodată nu m-am gândit că o să fie ceva între noi pentru că ori eu, ori ea, ori amândoi eram într-o relație.

Suntem destul de serioși în ceea ce privește o relație…noi dacă suntem într-o relație nu ne apucăm să ne agităm pe lângă. Treptat a venit totul la noi, ne-am cunoscut, am văzut că ne înțelegem bine, am mers într-o vacanță să vedem cum e, toate lucrurile au fost naturale și cumva niciunul dintre noi nu ne-am luat un angajament ferm, pentru că am lăsat ca lucrurile să se întâmple natural să nu fie ca un contract”.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments