web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăFrumusețeScandalul Imaginilor Șocante cu Cristi Tănase: Dezvăluiri din culise și reacții violente

Scandalul Imaginilor Șocante cu Cristi Tănase: Dezvăluiri din culise și reacții violente

- Advertisement -

În ultima vreme, fotbalul românesc este din nou subiectul unor discuții aprinse, iar de această dată în centrul atenției se află fostul star al FCSB, Cristi Tănase. Imaginile șocante în care acesta apare beat, fără un dinte și căzut la ușa propriului apartament au stârnit o adevărată furtună în mediul online.

Reacția violentă la adresa celor care au filmat aceste momente nu s-a lăsat așteptată. Adrian Neaga, apărătorul lui Tănase în această situație, a aruncat acuzații grave asupra celor responsabili de captarea acestor imagini, numindu-i “niște scursuri” și sugerând că au făcut acest lucru doar pentru a obține bani.

Este de remarcat că nu doar Tănase este în centrul atenției, ci și cei care au ales să surprindă și să distribuie astfel de momente private. Critici aspre au fost îndreptate către aceștia, acuzați că au vândut intimitatea și imaginea unui fost sportiv de succes în schimbul unor câștiguri financiare.

În apărarea lui Cristi Tănase a sărit și fostul atacant al Stelei, Adrian Neaga, susținând că situația nu ar trebui exagerată, iar “Dodel” nu ar trebui judecat în baza unor clipe în care a fost surprins într-o stare vulnerabilă.

Întregul scandal a generat o dezbatere intensă în rândul publicului, cu păreri împărțite asupra vinovației și consecințelor pe care aceste imagini le vor avea asupra reputației lui Cristi Tănase. Este evident că subiectul este unul sensibil și că va mai atrage atenția opiniei publice în perioada următoare.

„Cu Tase am vorbit ieri. Eu cred că pentru el a fost un șoc acum și cred că viața lui va lua o altă turnură din momentul ăsta. Îmi pare rău pentru modul cum s-a scris și imaginile care s-au făcut cu el.

E urât să vezi un fost fotbalist și de talia lui în postura în care a fost el. Din punctul meu de vedere i-a făcut un mare deserviciu. Imaginea lui e deteriorată în momentul de față, dar Tase cum îl știu e că e un învingător, e un băiat de pus la rană. Eu am o relație foarte bună cu el. Trebuie să-și ia și el licențele acum, și-a luat carnetul de antrenor, poate va lua o grupă de copii și juniori și viața lui se va schimba”, a declarat Adrian Neaga, la FANATIK SUPERLIGA.

„N-a fost nicio bătaie!”

Cristi Tănase s-a lăsat de fotbal în vara lui 2022 după ce a jucat la echipa care l-a lansat în fotbal, FC Argeș. Acum, „Dodel” așteaptă un copil, soția sa fiind gravidă.

„Știe și el de greșala pe care a făcut și cred că viața lui va lua altă turnură din momentul ăsta. Nu știu dacă are probleme cu soția. Chiar nu știu. Și dacă știu nu pot să spun. E o problemă stric personală.

S-a vorbit de bătaie. N-a fost nicio bătaie. El chiar are probleme cu dantura. Are 8 implanturi puse în două zile. D-asta spun că i s-a făcut un deserviciu. N-a fost vorba de nicio bătaie. Nu d-aia i-a căzut dintele ăla. Mie oamenii ăștia care filmează și le vând după mi se par niște scursuri. Nu îl cunosc pe băiat, dar de ce filmezi? Mai bine îți dădea Dodel banii ăia 12-15 milioane. Îți spun eu că s-au luat niște bani din alte părți. Cere-i mă lu Dodel, poate îți dă și o bere”, a adăugat fostul atacant al Stelei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments