web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateSCANDALOS! Un călugăr a încercat să violeze o femeie de 34 de...

SCANDALOS! Un călugăr a încercat să violeze o femeie de 34 de ani!

- Advertisement -

Un călugăr este acuzat că a încercat să violeze o femeie care venise să se roage. Un bărbat de 57 de ani, călugăr la o chilie de pe masivul Postăvaru, a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol. Acesta ar fi încercat să violeze o femeie de 34 de ani.

„Pe 11 septembrie, o persoană de sex feminin în vârstă de 34 de ani s-a deplasat la o chilie aflată pe masivul Postăvaru pentru a îl vizita pe inculpat, călugăr în vârstă de 57 de ani.

Pe fondul consumului de alcool, acesta din urmă ar fi insistat ca persoana vătămată să rămână peste noapte. Ca urmare a refuzurilor repetate, a încercat să întreţină raporturi sexuale neconsimţite cu aceasta”, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, citat de Agerpres.

„În cadrul incidentului, victima a fost agresată fizic şi a reuşit să scape. A profitat de un moment de neatenţie”, se mai arată în comunicat. Inculpatul a fost reţinut. Marţi seară, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a dispus arestarea preventivă a inculpatului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments