web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateSCANDAL PENTRU UN MASCUL ÎNTRE ”PAMELA DE ROMÂNIA” & DANSATOAREA DENISA DESPA,...

SCANDAL PENTRU UN MASCUL ÎNTRE ”PAMELA DE ROMÂNIA” & DANSATOAREA DENISA DESPA, ARGESEANCA DE LA ”ROMÂNII AU TALENT”

- Advertisement -

E război în brigada fetelor de oraș. Simona Trașcă și dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent” își dispută un… ”mascul alfa”! 

Din câte se pare, brigada fetelor de oraș s-a destrămat, iar totul ar fi pornit de la un tinerel chipeș. Potrivit sursei citate, la finele anului 2019, Denisa Despa, dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”, s-ar fi anturat cu un ”mascul alfa” (în oraș s-a dus vorba că acesta nu-i plătitor, dar în schimb ”duce mult și bine”). La scurt timp după escapada dansatoarei, ”sora” ei, Simona Trașcă s-ar fi anturat și ea cu același bărbat. Imediat ce a aflat de ”trădare”, sexoasa dansatoare ar fi tunat și fulgerat și ar fi decis să rupă frăția. 

S-au certat de la un bărbat. Au fost discuții mari între ele. Denisa Despa i-a reproșat Simonei că ea a fost prima care l-a anturat și nu trebuia să se bage. De atunci s-a rupt pritenia. Nu își mai vorbesc, nu se mai întâlnesc și ies în oraș în anturaje diferite”,-a dezvăluit sursa citată.

Loredana Chivu & Denisa Despa, momente tensionate în club!

În vara anului trecut, CANCAN intrat în posesia unor informații șocante legate de un moment controversat care s-a petrecut în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Mamaia și în prim-planul căruia se află două dintre prezențele sexy din showbiz-ul românesc, Denisa Despa și Loredana Chivu.

Sexy-dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent” și „cea mai păcătoasă” asistentă TV au fost în centrul unei altercații. Totul s-ar fi petrecut în clubul Breeze din Mamaia. La un moment dat, o tânără care părea extrem de euforică s-ar fi împins în cele două dive. Din câte se pare, imediat după îmbrânceală, între cele trei fete a izbucnit un adevărat scandal. După ce și-au adresat mai multe replici acide, dansatoarea Denisa Despa, deranjată de gestul petrecăreței, ar fi reacționat violent și i-ar fi dat o palmă rivalei sale. 

“Denisa a fost cea violentă, dar a fost calmată cu greu de Loredana. S-au înjurat și s-au bălăcărit. Totul a durat câteva minute. S-au potolit repede, că altfel cred că interveneau băieții de la pază”, ne-au povestit câțiva martori ai controversatului incident.

Denisa Despa l-a pus pe gânduri pe Florin Călinescu

În urmă cu aproape un an, Florin Călinescu a trecut prin momente… dificile. Actorul a fost nevoit să își pună ochelarii pentru a urmări cu atenție sporită prestația artistico-erotica a dansatoarei.

Senzuala dansatoare a venit cu un număr de dans provocator. Îmbrăcată foarte sumar, Denisa a demonstrat că are un control fantastic al mușchilor, executând câteva mișcări de dans inclusiv cu sânii, motiv suficient pentru ca Florin Călinescu să-și pună ochelarii. 

”Parcă ești de la circa 14… Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o! Distrugeți-i viitorul! După ce că mai avem vreo două-trei în țară… Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat tot… Au mai rămas Zamolxe, Babele și ea!  Scumpa mea, mă plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice… Of, dacă te-ai sublima într-o sticluță mică, ca-n Aladdin, să frec puțin și să spui: Da, stăpâne! Sunt aici! Îndeplinește-mi orice dorință!… De-o lună am scris textul ăsta și n-aveam cui să i-l spun”, a comentat Florin Călinescu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments