Randi, totul despre viitoarea iubită! Ce condiții trebuie să îndeplinească cea care-i va cuceri inima

Randi este pitestean și unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România. Deși are tot ce-i trebuie, de la o carieră de succes, până la o locuință de lux și o mașină scumpă, artistul nu și-a găsit liniște în brațele niciunei domnișoare. Astfel, chiar dacă fetele roiesc în jurul său, Randi se menține pe poziții și se lasă foarte greu impresionat.

Cântărețul a povestit că fiind singur de 7 ani, acesta s-a obișnuit să fie liber și să-și facă programul după bunul plac. Potrivit spuselor sale, acesta petrece foarte puțin timp acasă, deoarece stă mai mereu la studio.

„Acasă stau foarte puțin, mă duc doar când dorm. Restul timpului îl petrec la studio”, a spus Randi în cadrul unei emisiuni tv.

Cântărețul a spus că ultima lui relație a avut un impact destul de mare asupra sa, motiv pentru care a vrut să fie o perioadă singur, să se cunoască pe sine. Randi a menționat că la început era destul de apatic, însă apoi a început să se obișnuiască cu libertatea.

„În viața mea am o femeie, două, trei. N-am avut o relație vreo 7, iar dacă inițial am fost ușor dezamăgit, după a început să-mi placă libertatea și acum sunt relaxat. Nu spun nu, dar stând mult singur îți creezi niște tabieturi. Sunt singur de 7 ani. A fost o despărțire mai mult sau mai puțin frumoasă și după am vrut să stau singur să mă cunosc”, a continuat artistul.

În continuare, Randi a spus că nu este o fire foarte romantică și că reușește să cucerească mai mult prin umor. Tot artistul susține că o căsătorie nu este atât de importantă pentru el, iar că aleasa inimii lui ar trebui să fie frumoasă și pe exterior și în interior.

„Fizic, nu știu. Trebuie să fie la fel de frumoasă afară, atât cât este în interior”, și-a exprimat artistul dorința. 

Cât despre culoarea părului, acesta a recunoscut că preferă brunetele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *