web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateRandi, reacție acidă pe internet, după ce Gheboasă a fost amendat în...

Randi, reacție acidă pe internet, după ce Gheboasă a fost amendat în cadrul unui festival: Dovada vie a eșecului

- Advertisement -

Randi a reacționat pe internet, după ce scandalul cu Gheboasă a luat amploare.

În urmă cu câteva zile, Gheboasă a fost amendat în cadrul unui festival, după ce mai mulți oameni s-au arătat deranjați de versurile melodiilor sale. Acum, artistul se află în mijlocul unui scandal de proporții, fiind criticat pentru unele versuri din piesele sale, care pot influența negativ tânăra generație. Astfel, colegii săi de breaslă nu au ezitat să iasă public și să reacționeze pe seama celor întâmplate.

Randi, reacție după ce Gheboasă a fost amendat

Gheboasă a fost amendat pe Jandarmeria Cluj, după ce mai mulți oameni s-au arătat deranjați de anumite versuri din melodiile sale, mai mulți colegi din industria muzicală au comentat pe subiect. Printre aceștia se numără și Randi, unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România

Reacția artistului a fost una acidă, cerându-le oamenilor să ceară muzică bună, pentru că ei sunt principalii vinovați de aceste incidente neplăcute, pentru că nu se implică. Totodată, acesta am mai punctat că muzica românească din prezent este destinată eșecului și nu poate educa generația nouă de ascultători.

„Sfatul meu este următorul: Cereți muzică bună! Nu mai așteptați să vi se dea, fiți activi. Cei care organizează(…) vor chema artiștii pe care vreți să-i vedeți, dacă nu o să faceți ceva și o să stați cu mâinile în sân și o să așteptați să pice din cer, o să aveți aceeași problemă în fiecare an.

Fiți activi! Ceea ce se întâmplă acum în muzica românească este dovada vie a eșecului societății de a educa generația nouă. Ori îi educați pe ăștia mici ori îl lăsăm să asculte ce vor. E simplu!”, a declarat Randi pe rețelele de socializare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments