web analytics

Probleme pentru șefii PNL Argeș! Au ales tabăra greșită!

Premierul Florin Cîțu este noul președinte al PNL, după ce a câștigat alegerile de sâmbătă în fața actualului lider al partidului, Ludovic Orban. Cîțu a adunat peste 60% din voturile liberalilor. „Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor”, a spus premierul, după anunțarea rezultatului alegerilor”. Ludovic Orban a anunțat că luni va demisiona din funcția de președinte al Camerei Deputaților, spunând că din acest moment între el și președintele Iohannis nu mai există niciun parteneriat.

In urma cu ceva timp, Organizaţia PNL din judeţul Argeş și-a anuntat susţinerea faţă de fostul preşedinte al partidului, Ludovic Orban, pentru funcţia de preşedinte al PNL. Anunţul a fost făcut pe Facebook de către preşedintele filialei judeţene Argeş, Adrian Miuţescu. „Delegaţia PNL Argeş a participat azi la Consiliul Naţional al PNL, unde s-a stabilit calendarul alegerilor interne. Echipa PNL Argeş îl susţine pentru un nou mandat în fruntea partidului pe preşedintele Ludovic Orban”, a scris Adrian Miuţescupe Facebook.

Postarea liderului judeţean continuă cu citate din afirmaţiile făcute de Orban la Consiliul Naţional, afirmaţii referitoare la existeţa unui „gentleman agreement care să ducă la o competiţie onestă, pozitivă, în care să arătăm bogăţia de resurse umane a PNL şi capacitatea PNL de a genera oferte de guvernare”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu actuala conducere a Partidului Național Liberal Arges după alegerea lui Florin Cîtu președinte….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *