web analytics

Planuri cu Smiley pentru nuntă şi copii? Gina Pistol a recunoscut: Nu sunt genul ăsta de iubită!

Într-un interviu recent, Gina Pistol a povestit detalii nemaiştiute despre relaţia dintre ea şi Smiley. Vedeta a abordat şi un subiect intens analizat în presă: o eventuală nuntă între cei doi.

Pistol a povestit, într-un interviu pentru OK! Magazine, detalii mai puţin ştiute despre relaţia dintre ea si Smiley. Vedeta a explicat cum de relaţia lor a reuşit deja să depăşească trei ani de zile.

“Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a mărturisit Gina Pistol.

Întrebată dacă avea o imagine greşită despre Smiley înainte de a-l cunoaşte, Gina a spus că nu şi a explicat că, dimpotrivă, cântăreţul avea o imagine greşită despre ea, însă şi-a dat seama repede că era doar una creată de presă.

“Cred că el avea despre mine şi şi-a dat seama că se înşelase. El vedea la mine imaginea de divă, de prinţesă, cu toate că eu nu eram deloc aşa. Dar presa îmi crease imaginea asta. 

Da (m-am folosit de imaginea asta – n.red.), pentru că, dacă oamenii vor să le ofer ceva şi eu pot să le ofer uşor, o fac. Cine-i curios să vadă dacă e ceva mai mult de-atât la mine, cu mare drag!”, a povestit Gina Pistol.

Nu trebuie să-ţi propui să îl schimbi pe cel de lângă tine

Vedeta a mai fost întrebată şi ce a mers prost în relaţiile ei anterioare, dar şi ce le răspunde tuturor persoanelor care insistă cu întrebări despre nuntă şi copii.

Reporter: Ce ţi-a pus ţie capac în relaţiile anterioare? Peste ce ţi-ai spus că nu poţi trece niciodată?

Gina Pistol: Viaţa îţi demonstrează că poţi trece peste multe. Ce am învăţat eu din toate relaţiile mele e că nu trebuie să-ţi propui să îl schimbi pe cel de lângă tine.

Reporter: Ce le răspunzi celor care insistă cu întrebările despre nuntă şi copii?

Gina Pistol: Oamenii aceia nu vorbesc despre mine, sunt neajunsurile lor, nu ale mele. Eu mi-am făcut alegerile şi sunt mulţumită cu tot ce trăiesc acum. Mai am foarte multe de învăţat despre viaţă, despre mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *