web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitatePescobar a devenit tată pentru a doua oară! Patronul de la Taverna...

Pescobar a devenit tată pentru a doua oară! Patronul de la Taverna Racilor are un băiețel născut în zodia Pești: „Pescobar Junior! Mulțumim lui Dumnezeu!”

- Advertisement -

Pescobar, omul de afaceri cunoscut sub numele său real, Paul Nicolau, a sărbătorit recent venirea pe lume a celui de-al doilea copil. După ce deja se bucura de o fetiță, acum se mândrește și cu un băiețel. Vestea fericită a fost anunțată chiar de el pe rețelele sociale, unde a împărtășit bucuria sa cu urmăritorii.

„Mulțumesc, mami! Sunt tătic de băiețel! Pescobar Junior! Mulțumim lui Dumnezeu!”, a fost mesajul plin de bucurie postat de Pescobar pe Instagram. Acesta a transmis întreaga sa fericire și prin gesturi concrete, dând de băut angajaților în cinstea micuțului venit pe lume și filmând momentul pentru a-i arăta urmăritorilor cât de mândru este.

Cu toate acestea, în ciuda speculațiilor, relația lui Pescobar cu angajata sa, Larisa, o femeia frumoasă din Argeș, aceasta pare să fie doar una profesională. Adevărata sa iubită este Gianina, pe care a încercat inițial să o țină departe de ochii lumii. După o relație anterioară eșuată, care i-a adus o fetiță, Pescobar a preferat să fie precaut și să ceară un test ADN pentru confirmarea paternității, dar acum, odată cu venirea pe lume a băiețelului, orice suspiciune a dispărut.

Astfel, Pescobar se bucură acum de frumoasa sa familie extinsă și de momentele de fericire alături de cei dragi, arătând lumii că viața personală poate fi la fel de plină de satisfacții precum cea profesională.8

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments