web analytics

Patronul de la Ramada si-a achiziționat cea mai frumoasa mașina din oraș! Bijuteria, un Maybach GLS 600, la un preț de aproximativ 300.000 de euro! Și fiica acestuia are mașina nouă!

Afacerile grupului Comesad din Piteşti nu mai au, după 30 de ani, nicio legătură cu prima firmă înfiinţată de fraţii Dumitru – Virgil şi Nicolae Sorin. SRL-ul Conex, care a fost înfiinţat în 1991 şi prin care funcţiona un bar, s-a transformat într-un grup cu afaceri anuale de multe milioane de euro. Virgil Dumitru se poate declara un om fericit. Afacerile îi merg bine, iar viitorul pare promiţător. Denisa, fiica acestuia, îi calcă pe urme cu succes și se ocupa de Ramada, cel mai de succes hotel al Argesului. De curând cei doi și-au achiziționat două mașini cu adevărat superbe, Virgil Dumitru a apărut pe străzile din Arges la volanul unui Maybach GLS600, o mașină cu adevărat specială și care atrage toate privirile pe stradă. Deși mai sunt în jur de două mașini asemanatoare în județul nostru, trebuie să remarcăm ca a domnului Virgil are absolut toate dotările. Prețul acestei bijuterii este undeva în jur de 300.000 de euro, dar trebuie sa recunoaștem ca își merită fiecare bănuț. Și fiica acestuia, Denisa, si-a achizițonat o mașină foarte frumoasă, un Porsche Cayenne cu o culoare deosebită, unic în Pitesti, estimat la 150.000 de euro. Familia Dumitru este foarte cunoscuta în județul Arges și nu numai pentru afacerile pe care le conduc, dar și pentru modestie și pentru faptul că sunt foarte muncitori, Denisa fiind prezentă la orice eveniment organizat în localurile deținute de Ramada, pentru a se asigura că totul merge perfect, iar lucru acesta se și vede, reușind să facă din Ramada cel mai de succes hotel ar Argeșului, iar din Ramada Events, cel mai de succes local de evenimente!

Ramada, cel mai de succes hotel al Argesului, pus pe picioare de cãtre Denisa!

Este frumoasã, împlinitã din toate punctele de vedere, cu o familie minunatã și mereu în pas cu moda. Tânãra își trãieste viața din plin și muncește din greu, Hotelul Ramada fiind condus, din prima zi, de cãtre Denisa Dumitru, exponent a generației tinere de oameni de afaceri, manager, care a confirmat cã și în România și, mai ales, în provincie, se poate face turism de business la cele mai înalte cote. 

Denisa, prietenã bunã cu Elena Gheorghe!

Denisa Dumitru este un cunoscut personaj în lumea bunã a Argesului și nu numai. Cu o activitate socialã dezvoltatã, Denisa se face remarcatã adesea și în capitala. Aceasta se învârte în lumea bunã a showbiz-ului având în anturaj nume foarte cunoscute, cum ar fi Oana Roman sau cantareata Elena Gheorghe, cea care îi este și nasa. Fata omului de afaceri argesean este și o familistã convinsã, în majoritatea pozelor postate pe site-urile de socializare fiind înconjuratã de familie și prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *